Snart, Alexa Kan Være så Dum som Nabolaget Ditt Troll

7

Illustration for article titled Soon, Alexa Might Be as Dumb as Your Neighborhood Troll Foto: Alex Cranz (Gizmodo)

Neste gang du spør Alexa et spørsmål, svaret kan komme fra noen rando med en internett-tilkobling. Amazon er offentlig lansere sin Alexa Svar program, er det en mulighet for selskapet til å stemme på svar på spørsmålene Alexa ikke har et svar for.

Alexa Svarene ble først introdusert i desember til en liten be-bare beta-gruppen. Forskjellen er nå bokstavelig talt hvem som helst kan bidra med svarene. Meg, deg, din nabo Gary. Noen. Hvis du velger i programmet, vil du bli bedt om å bla gjennom spørsmål som “matcher din interesse eller kompetanse.” Derfra, du kan gi et svar som Alexa vil dele, og siterer den kilden som “i henhold til en Amazon-kunde. Amazon er også gamifying prosessen. De som deltar vil også få en oversikt med tilgang til statistikk, for eksempel hvor mange svar de har bidratt, hvor svarene ble vurdert, og hvor mange ganger deres svar har blitt delt av Alexa.

Article preview thumbnail

Den Lyse Siden av Mennesker Avlytting på Alexa Opptak

I løpet av de siste månedene, en foss av detaljer om hvordan selskaper håndterer lydopptak har…

Les mer Les

Her er noen eksempler på spørsmål stumping Alexa:

  • Hvor mange fugler migrere?
  • Hva er Einer sirup?
  • Hvor er det mest snø?
  • Der ble verdens største bølgen surfet?
  • Hvor lang tid tar det for en isbit brett å fryse?
  • Hva sier surround Illinois?
  • Hva er riktig mengde søvn?
  • Hvor mange instrumenter gjør Stevie Wonder spille?
  • Hvor mye som er i et håndtak av alkohol?

Det er vanskelig å forestille seg at noen faktisk vet svaret på de fleste av disse spørsmålene, ved toppen av hodet. Sjansene er at deltakerne kommer bare til å google svaret før punching det i. Og i henhold til en Fast Company rapport, Amazon ikke krever henvisninger til kilden folk bruker for å finne sine svar. Så, på den ene hånden, dette er trolig en crowdsourced løsning for Amazon som ikke har den massive søkemotor evner si, Google Assistent. På den annen side, det er ingen stoppe potensielle troll fra å prøve å spam programmet med spøk svar. Bortsett fra den tvilsomme call of ledelse styret herlighet, hva andre insentiv gjøre mennesker har til å gjøre Amazon ‘ s arbeid for gratis enn muligheten til å presentere kaos?

“Vi lener til positiv energi og god tro av bidragsyterne, og vi bruker maskinlæring og algoritmer for å luke ut de støyende få, dårlig få. Men vi kommer ikke til å undertrykke magisk opplevelse som vi kan gi til 99 kunder fordi en person hadde noe annet i tankene,” Bill Barton, Amazon ‘ s vice president of Alexa informasjon, fortalte Fast Company.

Um, greit. Sikker. Fordi algoritmer har aldri sviktet. I alle fall, neste gang Alexa svarer på dine spørsmål “i henhold til en Amazon-kunde,” kanskje bare slå det opp på mobilen i stedet.

[Fast Company]

Deler Denne Historien