Reparation Nørder Passende Imponeret over den Meget Repareres Fairphone 3

5

Illustration for article titled Repair Nerds Suitably Impressed With the Very Repairable Fairphone 3 Billede: Fairphone

I forhold til at opbygge en mere etisk smartphone, der opfylder selv den høje bar, der ligger ved reparation nørder, Fairphone passer regningen. Og med den tredje generation af sin modulære enhed, den hollandske virksomhed lever op til sit løfte om en virkelig og let at reparere enheden.

På torsdag, reparation af tøj iFixit offentliggjort sin teardown af den Fairphone 3, tildele telefonen et perfekt score på 10 ud af 10 på omfanget af repairability (en stor ære også skænket Fairphone 2, som er udgivet i 2015). Den nyeste generation af Fairphone, som kører Android 9, har syv primære moduler, der nemt kan skiftes ud for at reparere dele, der leveres af selskabet. Med fokus på ansvarligt producerede og konflikt-fri materialer, virksomheden placerer sig selv som en sjælden afvigende i smartphone-industrien ved at bygge det, de kalder “langsigtet og bæredygtig telefoner.”

See, was that so hard? Se, var det så hårdt?Foto: iFixIt

Fra lyden af det, de Fairphone 3—den største model, men på 158 x til 71,8 x 9.89 mm, i henhold til dens specs—lever op til sit løfte om nem reparation. Ifølge iFixIt er teardown, bagsiden af telefonen kan fjernes uden brug af værktøj, og telefonens batteri kan let løftes ud og bruge et hak på sin base. Fra der, en skruetrækker, der leveres som standard med hver Fairphone 3 kan bruges til at adskille de vise fra rammen.

Inside, vil du finde det øverste modul, nederste modul, speaker modul, og kamera modul, som alle kan byttes ud med reservedele. (Selvom iFixit bemærker, at moduler og dele er ikke i stand til at blive skiftet ud mellem Fairphone 2, og dens efterfølger.)

Illustration for article titled Repair Nerds Suitably Impressed With the Very Repairable Fairphone 3 Foto: iFixIt

Ud over den brugervenlige primære komponenter, iFixit var i stand til at rive ned telefonens yderligere moduler og konkluderede, at de fleste af de dele, der er indeholdt i hver kunne også være individuelt repareret, og var flytbare med en Torx T5 skruetrækker. Ifølge iFixit, “Samler denne telefon vil ikke være meget af et problem, og vi er meget overbevist om, at det vil stadig arbejde.” iFixit også rost tilgængeligheden af vejledninger og OEM tilgængelig på Fairphone ‘ s hjemmeside.

Selskabet siger, at det i øjeblikket kun skibe til Europæiske lande, men Fairphone noter på sin hjemmeside, at det er planen at udvide til “et udvalg af lande uden for Europa. Nås for en kommentar, en talsmand fortalte Gizmodo via e-mail at Fairphone er “ser i mulighederne for at indtaste AMERIKANSKE marked, men dette vil ikke ske i den nærmeste fremtid.” Her er til håbet om, at dagen kommer, hellere før end senere, fordi hvis reparation evangelister er nogen indikation, de Fairphone 3 er en repairability drøm.

Tilføjet kommentar fra Fairphone.

Dele Denne Historie