Opioid Ghouls ved Purdue Pharma Nå frem til Foreløbig Afregning Værd Milliarder

4

Illustration for article titled Opioid Ghouls at Purdue Pharma Reach Tentative Settlement Worth Billions Foto: Getty

Purdue Pharma, den Oxycontin producent, der i vid udstrækning drevet opioid krise, nået til en foreløbig afregning med advokater, der repræsenterer kommuner, stater, og stammer fra hele landet, ifølge rapporter fra Washington Post og New York Times.

Purdue er vildledende og aggressiv markedsføring af Oxycontin førte til en hurtig stigning i opioid misbrug siden slutningen af 1990’erne. Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse, omkring 130 Amerikanere dør hver dag fra et opioid overdosering.

Den Times rapporterer, at i henhold til forliget, Purdue Pharma vil blive opløst, og en ny virksomhed vil blive dannet til at sælge Oxycontin, med et provenu, der anvendes til at betale sagsøgerne. Den løsning vil efter sigende koste Purdue og dens ejere, Sackler familie, $10 milliarder til 12 milliarder dollars, med Sacklers betale $3 millioner af deres egne penge for deres ledende rolle i en igangværende tragedie, der har taget livet af flere hundrede tusinder af ofre.

Forliget ikke omfatter en adgang for forseelser, ifølge the Times.

Når der nås for en kommentar, Purdue Pharma fortalte Gizmodo, “Purdue Pharma fortsætter med at arbejde med alle sagsøgerne på at nå frem til en omfattende løsning til sin opioid retssager, der vil give milliarder af dollars og afgørende opioid overdosering redde medicin til samfund, som på tværs af landet påvirket af opioid krise.”

Ifølge the Washington Post, en gruppe af advokater, der repræsenterer amter, byer og andre enheder, der er en del af en konsolideret føderal retssag er interesseret i at acceptere forliget. Dog, nogle af de 22 justitsministre, at sagsøgt selskabet og Sacklers ikke støtte den aftale, fordi de ønsker, at Sacklers at give op flere af deres personlige formue, som voksede ud af deres opioid imperium.

“Connecticut har ikke aftalt, at ethvert forlig,” state attorney general William Tong sagde i en erklæring til den Tid. “Vores holdning er fortsat fast og uændret, og intet for os har ændret sig i dag … jeg kan ikke forudsige, om Purdue vil søge konkurs, men alt jeg kan sige er, at vi er klar til at aggressivt forfølge denne sag, hvor det går.”

Spørgsmålet om Sackler familie står over for en betydelig personlig økonomisk sanktion har været en løbende springende punkt i bestræbelserne på at nå frem til et forlig.

“De familier, der var ramt af Purdue og Sacklers har talt højt og tydeligt, at det i dette tilfælde kræver det virkelige ansvarlighed,” Massachusetts Attorney General Maura Healey fortalte CNBC i en erklæring om hendes begrundelse for ikke at acceptere forliget. “Det er afgørende, at alle fakta kommer ud om, hvad denne virksomhed og dens ledere og direktører gjorde, at de undskylde for den skade, de har forårsaget, og at ingen fortjeneste ved at bryde loven.”

Dele Denne Historie