Israël naar Verluidt Geïnstalleerd Stingray Apparaten Rond D.C. te Bespioneren President Troef

5

President Donald Trump awkwardly shakes hands with Israel’s Prime Minister Benjamin Netanyahu during a meeting in Jerusalem on May 22, 2017. President Donald Trump onhandig schudt handen met Israël ‘ s Premier Benjamin Netanyahu tijdens een bijeenkomst in Jeruzalem op 22 Mei 2017.Foto: AP

Israël was naar verluidt achter de Stingray spy apparaten ontdekt rond Washington, D.C. in 2017, volgens een explosieve nieuw rapport van de Politiek, die merkt dat ze waren vooral bedoeld om te spioneren op de President Donald Trump en zijn medewerkers. De Israëlische regering ontkent de beschuldiging, maar Politiek bronnen zijn ten minste drie niet-benoemde voormalige AMERIKAANSE ambtenaren die “geserveerd worden in de top intelligence en nationale veiligheid posten.”

De AMERIKAANSE regering erkend zijn in het begin van 2018, dat het Department of Homeland Security gevonden illegale Roggen in de buurt van het White House en op andere locaties in Washington, maar in die tijd wist niemand wie had geplant van de spionage-apparaten. Pijlstaartroggen zijn aktetas-en kleinbedrijf elektronica die spion op mobiele telefoons door het nabootsen van zendmasten, tricking smartphones in het geven van de Stingray installer veel van de informatie. Sommige Roggen kunt zelfs gesprekken onderscheppen door het forceren van het gesprek op 2G, dat is niet versleuteld.

Article preview thumbnail

President Trump Berichten Veranderd Foto ‘ s naar Facebook en Instagram Die Hem zien Dunner

President Donald Trump ‘ s sociale media-accounts zijn gevuld met verachtelijke racisme, idiote vreemdelingenhaat, en …

Lees meer Lees

De Trump-regime heeft naar verluidt niets gedaan over de vermeende spionage op Amerikaanse bodem, maar het is van mening dat de AMERIKAANSE inlichtingendiensten zijn routinematig bespioneren van de Israëlische overheid.

Politiek:

Een voormalig senior intelligence officiële opgemerkt dat na de FBI en andere instanties tot de conclusie dat de israëli ‘ s waren waarschijnlijk verantwoordelijk voor de apparatuur, de Trump administratie nam geen actie te straffen of zelfs privé schelden op de Israëlische regering.

“De reactie … was heel anders dan het zou zijn in de laatste toediening,” deze persoon zei. “Met het huidige beleid, zijn er een verschillende set van berekeningen met betrekking tot de aanpak van dit.”

Pijlstaartroggen, ook bekend als de IMSI catcher, omdat ze het identificeren van apparaten door de International Mobile Subscriber Identity, controversieel als een hulpmiddel voor rechtshandhaving. De lokale politie en de federale overheid soms gebruik Pijlstaartroggen aan het opsporen van verdachten, hoewel de rechtmatigheid van hun gebruik is nog steeds in de vraag en instellingen zijn terughoudend om te praten over hen. AMERIKAANSE Paspoortcontrole and Customs Enforcement (ICE) gebruikt een Pijlstaartrog apparaat in Michigan te vinden en te deporteren een illegale immigrant, hoewel het IJS probeert te ontkennen dat het gebruik maakt van Roggen op alle.

Het IRS heeft zelfs enkele Roggen, volgens de documenten die zijn verkregen via de Freedom of Information Act (FOIA) in 2015, maar het is niet duidelijk of de belastingdienst heeft ooit ingezet hen. Het zou bijna geruststellend zijn als de IRS, eerder dan Israël, had ingezet de Stingray apparaten in de buurt van het Witte Huis, gezien President Trump ‘ s waarschijnlijk fiscale fraude op tal van gelegenheden.

Trump heeft eerder geweigerd om het gebruik van beveiligde vaste communicatiekanalen voor een aantal van zijn telefoongesprekken, in plaats liever zijn smartphones, wat waarschijnlijk betekent dat Israël, samen met elke intelligence service op de planeet, is het afluisteren van de president van de gesprekken. De voormalige Witte Huis stafchef van John Kelly had zijn telefoon gehackt, maar hij lijkt te zijn slim genoeg om er iets aan te doen na de kwetsbaarheid werd ontdekt. Trump, misschien wel de domste president van de VS ooit heeft gehad, zou ongetwijfeld niet herkennen van het gevaar.

De beste American kunnen doen op dit punt is het gewoon hopen op het beste. Met de Democraten ontbreekt in actie en het weigeren om te houden van de president verantwoordelijk voor zijn ontelbare misdaden, er is niet veel anders kunnen we doen meer om deze president op de meest fundamentele norm van fatsoen en goede governance.

Deel Dit Verhaal