Israel Angiveligt Installeret Stingray Enheder rundt Omkring, D.C. for at Udspionere Formand Trump

4

President Donald Trump awkwardly shakes hands with Israel’s Prime Minister Benjamin Netanyahu during a meeting in Jerusalem on May 22, 2017. Formand Donald Trump akavet ryster hænder med Israels Premierminister, Benjamin Netanyahu under et møde i Jerusalem i Maj 22, 2017.Foto: AP

Israel var angiveligt bag Stingray spion-enheder, der er fundet omkring Washington, D.C. i 2017, i henhold til en eksplosiv ny rapport fra Politico, som bemærker, at de primært var beregnet til at udspionere Præsident, Donald Trump og hans medarbejdere. Den Israelske regering benægter anklagen, men Politisk ‘ s kilder omfatter mindst tre unavngivne tidligere AMERIKANSKE embedsmænd, der “serveres i top intelligence and national security stillinger.”

Den AMERIKANSKE regering erkendte tidligt i 2018, Department of Homeland Security fundet ulovlig Rokker i nærheden af det Hvide Hus-og på tværs af andre steder i Washington, men på det tidspunkt vidste ingen, hvem der havde plantet spionage enheder. Rokker er rejsetaske-størrelse elektronik, der spion på mobiltelefoner ved at efterligne celle tårne, narre smartphones til at give Stingray installer en masse information. Nogle Rokker selv kan opfange opkald ved at tvinge den kalder på 2G, som er ukrypteret.

Trump ordning har efter sigende ikke gjort noget ved den påståede spionage på Amerikansk jord, men det menes, at de AMERIKANSKE efterretningstjenester er rutinemæssigt spionage på den Israelske regering, som godt.

Fra Politisk:

En tidligere højtstående intelligens embedsmand bemærkede, at efter FBI og andre agenturer, der er indgået, at Israelerne var mest sandsynligt, der er ansvarlige for de enheder, den Trump administration tog ingen handling, for at straffe eller endda privat skælde den Israelske regering.

“Reaktionen var meget anderledes, end den ville have været i de sidste administration,” denne person sagde. “Med den nuværende administration, der er et andet sæt af beregninger med hensyn til en løsning af dette.”

Rokker, også kendt som IMSI fangere, fordi de identificerer enheder af International Mobile Subscriber Identity, er kontroversielle, da en lov om fuldbyrdelse af. Lokale politi og de føderale myndigheder bruger nogle gange Rokker til at opspore mistænkte, selv om lovligheden af deres brug er stadig i spørgsmål og agenturer, der er tilbageholdende med at tale åbent om dem. AMERIKANSKE Indvandringer and Customs Enforcement (ICE), der anvendes en Stingray enhed i Michigan for at finde og deportere en udokumenteret indvandrer, selvom ICE forsøger at benægte, at det bruger Rokker på alle.

IRS selv ejer nogle Rokker, i henhold til de dokumenter, der er opnået gennem Freedom of Information Act (FOIA) i 2015, men det er ikke klart, hvis skatteforvaltningen har nogensinde har indsat dem. Det ville næsten være betryggende, hvis IRS, snarere end Israel havde indsat Stingray enheder i nærheden af det Hvide Hus, da Præsident Trump er sandsynligt, skattesvig ved talrige lejligheder.

Trump har tidligere afvist at bruge sikker fastnet kommunikationskanaler for en række af hans telefonopkald, i stedet foretrækker hans smartphones, hvilket sandsynligvis betyder, at Israel, sammen med alle efterretningstjeneste på planeten, er at lytte med på præsidentens samtaler. Tidligere Hvide Hus ‘ stabschef John Kelly havde hans telefon hacket, men han synes at have været smart nok til at gøre noget ved det, efter at sårbarheden blev opdaget. Trump, nok den dummeste præsident USA nogensinde har haft, ville uden tvivl være i stand til at genkende fare.

De bedste Amerikanske kan gøre på dette punkt er bare håbe på det bedste. Med Demokraterne missing in action og nægter at holde præsidenten til ansvar for sine utallige forbrydelser, der er ikke meget andet, vi kan gøre mere for at holde denne præsident til de mest grundlæggende standard for anstændighed og god regeringsførelse.

Dele Denne Historie