Het witte Huis Is het Overwegen van een Federaal Verbod op Smaak gebrachte E-Sigaretten

5

President Donald Trump and Health and Human Services Secretary Alex Azar talk to the media in the Oval Office, Wednesday, Sept. 11, 2019, at the White House in Washington. President Donald Trump en de Gezondheid en de Menselijke Diensten Secretaris Alex Azar met de media te praten in de Oval Office, woensdag, Sept. 11, 2019, in het Witte Huis in Washington.Foto: Evan Vucci (AP)

Te midden van een piek in het gebruik van elektronische sigaretten onder tieners en kinderen, President Donald Trump heeft aangekondigd de Food and Drug Administration overweegt yanken alle niet-tabak smaak e-cigs van de markt.

De aankondiging werd gedaan op woensdag en volgt een reeks van bedreigingen van de officiële instanties die een dergelijke stap was dreigend als bedrijven zoals Juul niet meer doen om te helpen bij het intomen van de alarmerende stijging van vape producten onder de jeugd. Trump zei tijdens een Q&A in de Oval Office, dat in de volgende “paar weken” toezichthouders gaat om een “zeer sterke aanbevelingen.”

Hij zei ook van vaping: ‘Het is een prachtig ding. Het heeft grote problemen.”

Op dinsdag, First Lady Melania Trump getweet dat ze “diep bezorgd over de groeiende epidemie van de e-sigaret gebruiken in onze kinderen,” toevoegen: “We moeten alles doen wat we kunnen om de bescherming van het publiek van de tabak-gerelateerde ziekte en dood, en voorkomen dat e-sigaretten om een on-ramp aan nicotine verslaving voor een generatie van jongeren.”

De FDA heeft gezegd dat de smaak van e-cigs zijn bijzonder problematisch, omdat fruitige smaken zoals mango, kunnen een beroep doen op tieners en kinderen. Het agentschap heeft ook gezegd dat kinderen die voor het eerst proberen een gearomatiseerde tabak product in plaats van een niet-smaak zijn meer kans te worden van tabak gebruiker dan die waarvan de eerste tabak product was niet op smaak gebracht. Gemakkelijk te verbergen, USB-style producten zoals Juul zijn ook gecrediteerd met een stijging in vaping bij de jeugd. Juul heeft regelmatig onder vuur door de FDA voor de aantrekkelijk voor kinderen.

De FDA op maandag een waarschuwing afgegeven aan Juul over de marketing praktijken en beschuldigd van het bedrijf beweert dat de e-cigs waren minder schadelijk dan de traditionele sigaretten, een vordering van de vennootschap is niet bevoegd te maken. Het agentschap ook sloeg het bedrijf over een incident waarbij een Juul vertegenwoordiger bezocht een klas en vertelde de kinderen dat Juul was “helemaal veilig.” In een verklaring, Waarnemend FDA Commissaris Ned Sharpless zei dat de piek in de jeugd gebruik van e-cigs blijft klimmen, “name door het gebruik van aroma’ s die aantrekkelijk zijn voor kinderen, we nemen nog meer agressieve actie.”

Vorige week, Michigan werd de eerste staat voor een verbod op de verkoop van smaak e-sigaretten, het citeren van een stijging van het gebruik onder jongeren. In een verklaring op het tijdstip, Gouverneur Gretchen Whitmer beschuldigd tabak bedrijven van “met behulp van candy aroma’ s aan de haak kinderen op nicotine en misleidende claims bevorderen van de overtuiging dat deze producten veilig zijn.”

In juni, San Francisco een verbod op de verkoop van alle e-sigaretten, en werd de eerste grote stad in de Verenigde Staten te doen.

Deel Dit Verhaal