Frankrijk Geloften te Blokkeren Facebook de Weegschaal Munt in Europa, Suggereert ‘Openbare Digitale Munt’ in Plaats

4

File photo of French Finance Minister Bruno Le Maire on May 22, 2017 in Berlin, Germany. Bestand foto van de franse Minister van Financiën Bruno Le Maire op 22 Mei 2017 in Berlijn, Duitsland. Foto: Getty Images

De franse regering zweren te blokkeren Facebook de Weegschaal cryptocurrency wordt geïntroduceerd in Europa, volgens de franse Minister van Financiën, Bruno Le Maire, die aan de kaak gesteld van de geplande digitale munt op een bijeenkomst van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) in Parijs van vandaag.

“Ik wil absoluut duidelijk zijn: in deze omstandigheden kunnen we niet toestaan dat de ontwikkeling van de Weegschaal op Europese bodem,” Le Maire zei op donderdag volgens een nieuw rapport van de AFP.

Weegschaal is de geplande cryptocurrency of “stablecoin” dat Facebook en andere partner-organisaties, onder de naam Libra Vereniging, proberen van de grond te krijgen, ondanks de wijdverspreide verzet van wetgevers en activisten van over de hele wereld. Onder de huidige regeling, Weegschaal zou worden gemaakt door een korf van internationale valuta ‘ s, waardoor het meer weg van Disney Dollars dan Bitcoin. Weegschaal, in tegenstelling tot cryptocurrencies zoals Bitcoin, zou niet worden gewonnen met behulp van een gedistribueerd netwerk van personal computers.

Article preview thumbnail

Congreslid op Facebook: Uw Digitale Munt Kon Erger Dan 9-11

Facebook ‘ s nieuwe digitale munt, Weegschaal, heeft de potentie om nog erger dan de 11 September…

Lees meer Lees

“Dit eventuele privatisering van geld bevat risico’ s van misbruik van een dominante positie, risico ‘s voor de soevereiniteit, en de risico’ s voor de consument en voor bedrijven,” Le Maire zei volgens Reuters.

Le Maire zei dat hij praatte met de Europese Centrale Bank over een “openbare digitale munt,” maar het is niet meteen duidelijk hoe dat er uit zou zien, maar het zou de grootste zorg dat de toezichthouders over de hele wereld lijken te hebben met de Weegschaal. Het democratische Congreslid Alexandrië Ocasio-Cortez heeft eerder in vergelijking met het plan voor de Weegschaal te male, corporate-uitgegeven geld dat kan alleen besteed worden aan de met de afgifte corporation.

De Weegschaal Association zegt dat het ingenomen is met de toetsing van internationale organisaties en is bezig met het maken van de Weegschaal, een waardevolle project.

“De opmerkingen van de franse economie en de minister van financiën verder onderstrepen het belang van onze lopende werken met regelgevende instanties en het leiderschap over de hele wereld,” Dante Disparte, Hoofd Beleid en Communicatie voor de Weegschaal Vereniging, vertelde Gizmodo via e-mail.

“In de bijna drie maanden geleden dat de intentie om de lancering van de Weegschaal project werd aangekondigd, zijn we uitgegroeid tot’ s werelds meest onderzocht fintech inspanning. We verwelkomen dit onderzoek en hebben bewust ontworpen voor een lange start-en landingsbaan te hebben van deze gesprekken, het opleiden van belanghebbenden en rekening te houden met hun feedback in onze ontwerpen”, Disparte voortgezet.

“De Weegschaal Vereniging en haar leden zijn toegewijd aan het werken met regelgevende instanties voor het bereiken van een veilige, transparante en consument-gerichte uitvoering van de Weegschaal project. Wij erkennen dat de blockchain is een opkomende technologie, en dat de beleidsmakers moeten zorgvuldig overwegen hoe de toepassingen passen in hun financiële systeem van het beleid.”

Le Maire heeft ontvangen van een aantal van de dood bedreigd in de afgelopen dagen, waaronder een brief met drie kogels verzonden naar het Ministerie van Financiën op dinsdag, al zijn die verschijnen in verband met binnenlandse zaken in Frankrijk. En met de deadline voor Brexit dreigende over het hele continent, het is verbazingwekkend dat iedereen heeft de tijd om zich te concentreren op Facebook de Weegschaal op alle.

Maar het is zeker een goede zaak dat de Europese regelgevers houden hun oog op de bal, omdat leden van het Congres in de VS lijken neer bij het feit dat Facebook ‘ s nep geld zal werkelijkheid snel, zelfs als ze aan de kaak Facebook CEO Mark Zuckerberg en zijn “crypto-maffia.” Sommigen hebben gezegd dat de Weegschaal een instrument zou kunnen zijn voor terroristen, en zelfs dat zal niet stoppen met de implementatie.

“We verteld dat innovatie is altijd goed. De meest innovatieve ding dat gebeurde deze eeuw was toen Bin Laden kwam met het innovatieve idee van vliegen twee vliegtuigen in de torens. Dat is de meest verstrekkende innovatie, maar dit kan meer doen om gevaar voor Amerika dan ook dat,” Congreslid Brad Sherman van Californië zei in juli, tijdens een hoorzitting van de House Committee on Financial Services.

Yikes.

Deel Dit Verhaal