Fibonacci-Tal. Hvorfor det er så populært i naturen?

6

Den mystiske Fibonacci-tal er lig med 1,618, ophidser sindene af forskere i flere årtusinder. Nogen sagde, at dette antal vil være Bygherre i universet, nogle kalder det antallet af Gud, og nogen, uden yderligere ADO, kun anvender det i praksis, og får en utrolig arkitektoniske, kunstneriske og matematiske skabelse. Fibonacci tal er blevet fundet endnu i den andel af den berømte “Vitruvianske mand” af Leonardo Da Vinci, som hævdede, at den berømte nummer kom fra matematik, styrer hele Universet.

“Vitruvianske mand” af Leonardo da Vinci er den ideelle proportioner, baseret på viden om egenskaber af Fibonacci-tal

Der er Fibonacci?

Leonardo af Pisa betragtes som den første store matematiker i historien om middelalderens Europa. På trods af dette, er hans berømte kælenavn, “Fibonacci” videnskabsmand var ikke på grund af hans særlige matematiske evner, men på grund af sin lykke, fordi “Bonacci” på italiensk betyder “heldig”. Før han bliver en af de mest berømte matematikere i den tidlige Middelalder, Leonardo af Pisa studerede de eksakte Videnskaber på den mest avancerede lærere i hans tid, som var behandlet af Araberne. Takket være denne aktivitet, Fibonacci, der i Europa er en decimal system-og arabertal, at vi stadig bruger i dag.

I en af hans mest berømte værker kaldet “Liber abaci” af Leonardo af Pisa-resultaterne i den unikke mønster af tal, der, når de fastsætter i en række danne en linje af numre, der hver er summen af to tidligere numre.

Med andre ord, Fibonacci-sekvens, der ligner denne:
0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233, 377, 610, 987 og så på.

Hvert tal i Fibonacci serien opdelt i følgende spørgsmål, tendens til en unik indikator, som er 1,618. De første numre af Fibonacci-sekvens, så du skal ikke give den nøjagtige værdi, men med den vækst, forholdet er efterhånden en aften ude, og bliver mere og mere præcise.

Leonardo af Pisa var Skaberen af Fibonacci-tal

Se også: Fandt den længste Mersenne Prime, der består af 22 millioner numre

Hvorfor er Fibonacci benyttes så ofte i naturen?

På grund af dens udbredte brug i naturen, det Gyldne snit (dette er Fibonacci-tal er undertiden omtales i matematik og kunst) er en af de harmonisering af love i universet, som indeholder struktur af den omkringliggende verden og dirigerer liv i udvikling. Så reglen om det Gyldne snit er brugt af naturen for dannelsen af de baner vortex flow i orkaner, i dannelsen af elliptiske galakser, som omfatter vores egen galakse, mælkevejen, “bygning” shell snegl eller øret af en mand, der styrer bevægelser af en stime af fisk og viser den bane, en skræmt flok af hjorte i alle retninger, på flugt fra et rovdyr.

Den manifestation af det Gyldne snit i naturen

Æstetik i en sådan harmonisering af universet opfattes af den mand, der har altid forsøgt at forbedre den omgivende virkelighed, som stabiliserende karakter af lov. At finde den Gyldne snit i ansigtet af en mand, vi instinktivt opfatter den samtalepartner som en harmonisk personlighed, hvis der sker en udvikling uden fejl og krænkelser. Dette kan forklare, hvorfor vi nogle gange uforklarligt mere som et menneske end en anden. Det viser sig, at vores muligt sympati tog sig af naturen!

Hvad tror du, er den udbredte brug af Fibonacci-tal i karakter en tilfældighed, eller bevis for eksistensen af en universel bevidsthed? Lad os prøve at diskutere dette emne i vores Telegram chat.

Den mest almindelige definition af den Gyldne snit siger, at de mindre del er til de større så meget af, gælder for hele. En unik regel findes i alle områder af natur, videnskab og kunst, så nogle af de fremtrædende forskere, der i middelalderen at gøre den antagelse, at de tre vigtigste dele af det Gyldne snit repræsentere den Kristne Fader, Søn og helligånd.

Reglen om det Gyldne snit er fulgt op af endnu galaxy. Vores galakse, mælkevejen, i denne forbindelse, er ingen undtagelse

Fra det synspunkt af matematik, det Gyldne snit er en slags ideel andel, som på en eller anden måde søger alle levende og livløse natur. Ved hjælp af de grundlæggende principper for Fibonacci-sekvens, voksende frø i centrum af en solsikke, der flytter DNA-spiral, Parthenon blev bygget og skrevet af de mest berømte maleri i verden — “Mona Lisa” af Leonardo Da Vinci.

Selv kattene ubevidste (selv om, hvem ved?) følger princippet om det Gyldne snit bliver darlings i de fleste af befolkningen af planeten

Er karakteren af harmoni? Sikker på, der er. Og dens bevis er Fibonacci-tal hvis oprindelse vi har endnu til at finde.