Er Du Pro, At Apple er på Udkig Efter?

6

Illustration for article titled Are You the Pro That Apple's Looking For? Foto: Getty

Den nye iPhone 11 ser ud som en stor enhed. Det fik en ny dual-kamera, der kan zoome ud og tage ultra-vidvinkel fotos. Enheden sport en helt ny ultra-kraftfuld A13-Bionic-processor, som Apple siger det er den bedste i branchen. IPhone 11 selv kommer i sjove nye farver, herunder en, der ligner seafoam green. Men det er ikke iPhone-11 Pro.

Denne enhed er næsten 50 procent dyrere end de plebeian iPhone 11. Det har en triple-kamera, der kan zoome ud og ind. Den mere premium iPhone har også en lysere, mere dyrt OLED-skærm, så vel som en skinnende rustfri stål og bedre batterilevetid. Stort set alt andet, om det er den samme som iPhone 11, men som navnet antyder, iPhone 11 Pro er for den professionelle.

Er du en af de professionelle? Har du specifikke job at gøre, penge til at brænde, og folk til at imponere? Hvis det er tilfældet, er du sandsynligvis én af de nysgerrige få, som bør overveje at afskalning ud over $1.000 for de seneste premium iPhone. Vi har været igennem denne dans før, men dette år, vil jeg hævde, at Apple ‘ s nye navngivning rent faktisk betyder noget. Jeg tror, at nogle medarbejdere vil finde nogle reelle værdi i den nye iPhone Pro. Det er også værd at overemphasizing det omfang, som “Pro” er et år gamle navngivning gimmick fra Apple marketing at gøre nogle af sine produkter synes mere værdig af deres højere priser.

Ikke desto mindre, den nye iPhone har en en killer feature, kameraet system. Denne tre-kamera array, der tilbyder en bred vifte af brændvidder og et potentielt bemærkelsesværdig måde at optage video tager er de ting, som den almindelige iPhone-11 simpelthen ikke kan matche. Systemet åbner også op for en masse interessante muligheder for fotografer og filmskabere. Selv om nogle synes, det ligner en edderkop ‘ s eye, den måde, Apple er designet af de ting, der også synes at være en oplagt reference til den ikoniske 16mm Bolex film kamera med en roterende modul af tre separate linser, der gjorde det nemt at skifte skud midten af tage.

Illustration for article titled Are You the Pro That Apple's Looking For? Foto: Sabonarola (Wikicommons)

Specs er spændende. Ligesom iPhone XS før det, iPhone 11 Pro har en 12MP bred kamera (26 mm brændvidde) og en 12MP telefoto kamera (52mm). De to kameraer, der giver telefonen til at zoome ind på emner. Tilføjelsen af en tredje 12MP ultra-vidvinkel kamera (13mm) betyder, at du kan også zoome ud til fange, som navnet beskriver, ultra-bred skud. Lad os heller ikke glemme, at iPhone-11 Pro har en anden 12MP kamera på forsiden til selfies og kram. Der er i alt fire gode kameraer på en iPhone. Der er andre smartphones pakket med flere objektiver, men dette er de mest kamera-pakket Apple-enhed endnu.

Hvis du optager video, tingene bliver endnu mere interessant. Tak til de mange nye kameraer, kan du optage flere tager samtidigt via iPhone 11 Pro kamera-system. Apple fremviste en ny version af Filmiske Pro, en pro-fokuseret kamera app, der snart vil være i stand til at give dig muligheder for at se optagelser fra alle fire iPhone-11 Pro kameraer og registrere mere end én tage på en gang. De præcise detaljer om, hvordan denne funktion fungerer fortsat uklart, men denne idé af flere tager fra iPhones synes at have trækkraft. Lige efter iPhone-event, Roland annonceret en ny iOS app, der lader dig tilslutte op til fire iPhones til at skabe en mobil, multi-kamera “TV studio”.

Disse typer af funktioner er cool og bemærkelsesværdigt specifikke. Så igen, man er nødt til at undre sig over, hvordan en entusiastisk, gadget-besat mor eller far kan grave i og begynde at lære at skabe virkelig filmisk film, deres børn eller af hunde eller venner. En professionel fotograf eller videograf kan være i stand til at rejse lettere, at vide, at deres pebret nye iPhone bedre kan konkurrere med tykkere, selv-mere-dyre mirrorless systemer. Det ser ud som iPhone-11 Pro gør disse typer af drømme tilgængelige på den måde, at den iPhone-11 ikke. De billigere nye iPhone kun har to kameraer, og det optiske zoom er mere begrænset.

Illustration for article titled Are You the Pro That Apple's Looking For? Foto: Alex Cranz (Gizmodo)

Den slags professionel, der kunne lide, sætte pris på iPhone 11 Pro kan ikke være en pro på alle. Denne person kan stræbe efter at tage bedre billeder eller oprette mere komplekse video projekter. De kan være en Instagram indflydelsesrige eller rod-hader fotograf. Den form for person, der ønsker en iPhone-11 Pro kan også bare stræber efter at eje det bedste. Baseret på specs alene, iPhone 11 Pro, er en bedre enhed end iPhone 11. Det er også $300 dyrere. Dermed penge til at brænde ting, jeg nævnte tidligere.

Alt dette nonsens naturligvis minder mig en masse MacBook versus MacBook Pro argumenter, der stammer tilbage over et årti i gadget nørd tid. MacBook har historisk set været en solid bærbar computer, der appellerer til normale computer brugere. MacBook Pro er specielt godt for kreative fagfolk, der har brug for mere processorkraft. Nå, dem og de mennesker, der ønskede at føle sig godt om at eje den dyreste Apple laptop.

Så har vi endelig ankom til den uundgåelige lignende situation til iPhones. Nu, der er iPhone, som de fleste mennesker bør købe: iPhone 11. Og der er en anden iPhone, som performance-sultne professionelle og rige mennesker, og Apple-entusiaster bør købe: iPhone 11 Pro. Situationen var stort set den samme som sidste år, bortset fra nu, Apple er faktisk at smide nogle væsentlige nye funktioner på sin pro-kunder. Ikke mange. Men nogle af de nye kamera ting er cool.

Her er lidt af lænestol rådgivning, selv om. Hvis du ejer en telefon, der virker, og ikke kaste skår af glas i dine fingre, ikke forudbestille den nye iPhone. Opgraderinger, der er subtil nok, at du er formentlig bedre stillet venter at læse anmeldelser, eller, endnu bedre, gå til butikken og prøve de nye enheder for dig selv. IPhone 11 er sandsynligvis går for at være den bedste nye Apple-telefon, for de fleste mennesker. IPhone 11 Pro er sandsynligvis kommer til at være meget spændende for en lille gruppe af superbrugere.

Du behøver ikke gå og vente i kø i næste uge og lave et gæt om, hvilken iPhone-bruger, du er. Du kan rent faktisk ønsker en Android-telefon, der tilbyder en masse funktioner, som Apple har undladt at medtage med sin nye generation af iPhones—for en masse mindre penge. Apple har aldrig gjort det nemmere at hoppe skib.

Dele Denne Historie