Er Apple TV+ har Brug for for at Være God?

4

Illustration for article titled Does Apple TV+ Need to Be Good? Foto: Tony Avelar (AP)

Med Apple ‘ s årlige September event i år, har vi endelig fået svar omkring, hvad dens Netflix streaming contender vil se ud ved lanceringen: sparsom i tilbud og utrolig billig—hvis ikke helt gratis. Men før vi skriver det ud helt, Apple TV+ strejftog i streaming kan være klogere end det lyder på første blush. I virkeligheden, dette kan være en af de sjældne gange, at Apple er ved at blive realistisk om, hvad det kan indpasses trække fra, som det muskler vej til streaming af kampen.

For at rekapitulere: Apple TV+ vil blive tilgængelige November 1, for en simpel $5, hvilket gør sit abonnement pris punkt, en af de laveste i spillet. Apple ‘ s streaming-tjeneste vil være reklamefri og vil omfatte alle de oprindelige indhold. Men i modsætning til Netflix, ifølge Apple exec Eddy Cue, Apple er fokuseret på “at skabe det bedste” indhold snarere end de fleste. Og er, at Apple er netop nu ved at indføre en konkurrent til streaming-giganter, der har været rundt i mange år, der betyder, at Apple har noget at indhente at gøre.

Men det er en vanskelig position at være i, ved at Apple ‘ s egne standarder. Apple lancerer med blot en håndfuld af originaler, når det officielt-udslip på mindre end to måneder. Apple TV+ tilbyder en syv-dages gratis prøveperiode, inden opladningen $5 per måned for en relativt skrabet lineup af eventuelt gode, men også potentielt meh-serien—i hvert fald hvis de “dyre NBC” rygter er at blive troet.

Men Apple har også star power og bjerge af penge at smide på dette ting at gøre det bedre over tid (smide penge på det indhold, problemet har været Netflix ‘ s løsning for de sidste par år også). Så, så—under forudsætning af, at det vil være værd at $5 på lanceringen, eller engang derefter—at overbevise folk til at underskrive på er virkelig den største hurdle.

Under torsdagens begivenhed, selskabet meddelte, at ud over de syv-dages gratis prøveversion (formentlig lige nok tid til at smage, afprøve nogle af dens indhold, men ikke bruger det hele på én gang), Apple vil give folk, der køber en Apple TV, iPhone, iPad, iPod touch eller Mac et år af Apple TV+ for lav, lav pris, gratis. Hvad det betyder er, at Apple er i det væsentlige hængende et indhold gulerod foran sin fremtidige abonnenter, mens det forædler sit produkt, producerer mere indhold, og—hvis alt går efter planen—fast etablerer sig som en værdig udfordrer til den gamle garde streaming titans som HBO Gå og Netflix.

Som CNBC ‘ s Steve Kovach bemærkes, Apple TV+ brugere, der får en gratis tur dette år kan være mere fristet til at hoste op med de månedlige abonnement koster da Apple fortsætter med at bygge sit indhold vagtplan. Og Apple er allerede et opsving forbruger base og sød én-år freebie sætter virksomheden op til at etablere abonnenter i millioner lige ud af porten, selv da det virker til at styrke sit bibliotek. (Apple siger, at det vil tilføje flere originaler hver måned).

I sidste ende, er det svært at sige, om dens meget, meget lille lineup af serien på lanceringen, vil begrunde et månedligt abonnement gebyr for dette tidligt. Plus, har servicen været forfulgt af rygter om, at det er kedelig, kønsløs, og høvisk i næsten et år nu. Men, på samme tid, vil de fleste brugere betale dobbelt eller endda tredobbelt, at prisen for et abonnement til Netflix, hvilket ikke ligefrem at dræbe det på de originaler, der er i front.

I betragtning af den kendsgerning, at det koster det prisen for en latte på nuværende tidspunkt, og i betragtning af, at mange af os vil sandsynligvis være at få et år med det gratis alligevel, måske er det værd at se på, hvad Apple TV+ kan gøre. Gud kender vi alle betaler til at forbruge alle de andre trash alligevel.

Dele Denne Historie