Den Vigtigste iPhone 11 Opgraderinger Er Dem, Vi ikke Får

4

Illustration for article titled The Most Important iPhone 11 Upgrades Are the Ones We Didn't Get Foto: Alex Cranz (Gizmodo)

Endnu et år, endnu en ny iPhone. Jeg kender nogen, der siger, at det hvert år, men jeg kan ikke ryste den følelse, at iPhone-11 synes ikke helt så spændende som de foregående modeller. Nu er nogle, der bare kunne være på grund af opdatering træthed, som iPhone ‘ s legacy strækker sig tilbage mere end ti år 2007. Men jeg vil argumentere for, jo mere væsentlig faktor, der gør mig til at føle mindre begejstret om Telefonen 11’s lancering er, at dens tech ikke lever op til forventningerne.

For et par år siden, iPhone X repræsenterede en helt ny tilgang til iPhone design med Apple at implementere nye funktioner som en levende OLED-skærm med slankere kanter, Face ID, og selv fjollede ting som Animoji. Så sidste år, har Apple lavet en noget overraskende træk ved at indføre iPhone XR, som cherry-picked mange af de bedste funktioner fra iPhone X og XS, og derefter sætte dem ind i en mere overkommelig pakke.

Illustration for article titled The Most Important iPhone 11 Upgrades Are the Ones We Didn't Get Foto: Alex Cranz (Gizmodo)

Nu ankommer vi til den 11 iPhone og iPhone-11 Pro. Bortset fra en ny tredobbelt kamera modul, og hvad er egentlig det nye? Sikker på, Apple har inkluderet en lysere skærm, en ny A13 Bionic chip, og bedre batterilevetid. Tilsætning af Dolby Atmos lyd og støtte til Wi-Fi-6 er godt for.

Men Apple er en af de tre største smartphone-producenter i verden. Iterativ forbedringer som disse bør være udgangspunktet. LG, Huawei, Samsung og andre, der allerede er udgivet telefoner med mindst tre bageste kameraer. Nogle af disse, som Mate 20 Pro og LG V40, er over et år gammel. Samme gælder for iPhone 11 nye dedikerede nat-tilstand, som kommer næsten et år efter at Google indførte Nat Syn på Pixel-telefoner. IPhone 11 føles det mere om at spille indhente end der tjener som en platform for banebrydende innovation.

Men hvad der er endnu mere om alle de forbedringer, vi ikke får, herunder funktioner, der på én gang virkede som rabiat optagelser såsom omvendt trådløs opladning og native support for Apple Blyant.

Reverse wireless charging makes traveling with compatible smartwatches and other gadgets so much easier, and it’s a shame the iPhone 11 didn’t get that functionality. Omvendt trådløs opladning gør rejser med kompatible smartwatches og andre gadgets, så meget lettere, og det er en skam, iPhone 11 ikke få denne funktionalitet. Foto: Sam Rutherford (Gizmodo)

Den manglende omvendt trådløs opladning føles som en væsentlig udeladelse. Med omvendt trådløs opladning, kan du bruge din telefon til at låne nogle ekstra juice til en ven i nød, eller bruge den til at oplade andre gadgets eller tilbehør, som din Apple Ur.

Ikke at være i stand til at gøre det sidstnævnte er en større del end det kan virke, fordi med omvendt trådløs opladning, næste gang du går på en tur, kan du lade din smartwatch opladningsholderen hjemme, og brug din telefon som en charging pad i stedet. På telefoner som Galaxy S10 og Huawei Mate 30, du kan endda have den telefon tilsluttet, mens du gør dette, så du kan oplade både telefonen og uret på samme tid. Det er super praktisk.

I mellemtiden, den manglende støtte til Apple Blyant på iPhone 11 føles som en forspildt mulighed for Apple at udfordre telefoner som Galaxy Note 10. I løbet af de seneste år, at Apple har støt været at tilføje kompatibilitet for Apple Blyant til at næsten hver iPad, inklusive den helt nye 10,2-tommer standard iPad.

Men fordi iPad Mini 5 virker kun med den første generation af Apple Blyant og iPhone understøtter ikke det, Apple fans ikke har et væld af muligheder, hvis de ønsker en lille, bærbar, og moderne enhed til at tegne og tage noter. (Og lad os ikke glemme, at ingen af Apples bærbare eller stationære støtte touch eller stylus input af enhver slags.)

Illustration for article titled The Most Important iPhone 11 Upgrades Are the Ones We Didn't Get Foto: Adam Clark Estes (Gizmodo)

Også, med Apple ‘ s afhængighed af infrarød 3D dot projektorer til Ansigt-ID, det virker som om Apple har ramt en mur, når det kommer til at minimere størrelsen af det hak og bevæger sig tættere på en virkelig alt-screen design. Og don ‘ t get me startet om Apple fortsætter med at stole på Lyn-port til opladning og data, på trods af iPad Pro flytter over til USB-C i 2018.

Hvor er al den støtte, for ting som høj opdateringshastighed Fremme skærm, som du får på en iPad Pro? Ingen bump i lageret? (Apple er stikning med 64GB i stedet på 128 gb eller 256 GB som du får på en high-end Samsung eller Huawei telefon.) Hvad gør iPhone 11 Pro, der fortjener sin “Pro” tag?

Hey, i det mindste Apple endelig vil omfatte en beefier magt mursten med iPhone 11 Pro, så du behøver ikke at købe ekstra udstyr for at få fuld hurtig opladning hastigheder. (Undskyld almindelige iPhone-11 købere, at modellen stadig kommer med en wimpy 5-watt oplader i stedet for en 18-watt adapter, der følger med Pro.)

Illustration for article titled The Most Important iPhone 11 Upgrades Are the Ones We Didn't Get Foto: Alex Cranz (Gizmodo)

Og alt dette behøver ikke engang faktor i andre rygter om nye funktioner, som måske eller måske ikke dukke op på Apple ‘ s 2020 iPhones, ligesom tilsætning af en in-display-fingeraftrykslæser eller støtte til 5G. For år, at en masse mennesker har været bekymret for, at tempoet i Apple ‘ s tech innovation har været langsommere, og med iPhone 11, at stemningen føles som det rammer mere hjemme end nogensinde før.

Må ikke få mig forkert, at sætte tre kameraer på bagsiden af iPhone-11 Pro er en betydelig forbedring, og Apple ‘ s nye Dybe Fusion billede behandling teknikker, der virker spændende. Men når man ser på smartphone markedet som en helhed, alle top-flight smartphone burde have bred, ultra-vidvinkel og telefoto kameraer på dette punkt. Det er ikke en revolutionerende idé.

Dele Denne Historie