Bears var mere tilbøjelige til at angribe mennesker. Hvad er årsagen?

6

Forskerne vurderer, at der er i dag omkring 200.000 brune bjørne. Dybest set, de fører en temmelig fredelige liv, væk fra mennesker, men hvis du løber ind i en af disse giganter gå gennem skoven alene — du nesdobrovat. For nylig i det videnskabelige tidsskrift Videnskabelige Rapporter, der er offentliggjort resultaterne af en undersøgelse, hvor forskere har registreret et øget antal af brun bjørn angreb på mennesker. I øget aggression tåede rovdyr, som i andre problemer for vores planet, viste sig at være en fejl af mennesker.

Den brune bjørn er en af de største rovdyr på Jorden

At øge antallet af brun bjørn angreb på mennesker er blevet kendt gennem studiet af statistikken fra 2000 til 2015. I løbet af denne periode blev registreret 664 tilfælde, hvor mennesker blev ofre for flatterende mennesker. Rovdyr aktivt angribe mennesker, indtil nu — for nylig, grizzly bear, som er en af de Amerikanske underart af den brune bjørn angreb en fransk Opdagelsesrejsende, kom til skoven for at optage naturens lyde. Han blev flået nat i hans telt, og sådanne skrækhistorier ske i forskellige dele af verden.

Hvorfor er bjørn angreb på menneskers?

Ifølge forskerne, er de bærer begyndte at ofte angribe folk på grund af deres befolkningstilvækst. Antallet af mennesker i verden er konstant voksende, og de fleste af os har råd til at købe et hus på landet i nærheden af den skov. Det viser sig, at flere og flere mennesker begynder at leve side om side med ham, der ikke kan holde ubudne naboer. Som et resultat, i løbet af en enkelt gå-mennesker, der er ofre for vred ejere tætte skove.

Brune bjørne ofte angribe folk til at gå alene

Ifølge beregninger foretaget af forskere, der hvert år bjørne gøre ved 40 angreb. De fleste af de angreb over de sidste 15 år er sket i Rumænien, og forskerne beregnede, om 131 tilfælde af sammenstød mellem bjørne og mennesker, hvoraf nogle har vist sig at være fatal for sidstnævnte. De fleste ofre var voksne gå gennem skoven alene i dagtimerne. Som regel mennesker, der rammes af de bjørne, der førte sine unger en tur. At de har angrebet folk, er ikke overraskende — jo, mor vil altid beskytte deres børn!

Dette er interessant: Hvorfor dyr under eclipses handler mærkeligt?

Hvor gør de fleste bærer live?

I virkeligheden, de fleste angreb fra bjørne på mennesker registreret i Rumænien, for, er ikke overraskende. Den omstændighed, at der i 1960-erne i sidste århundrede, tidligere Præsident Nicolae Ceausescu ødelagt den lokale landsby og skudt et utilfredse bønder. Dette førte til, at på grund af den manglende jægere brune bjørne begyndte aktivt at formere sig og stadig bor tæt på bebyggelser. Efter udførelsen af Nicolae Ceausescu, bjørne fik lov til at gå på jagt, men i 2016, hvor det blev forbudt igen. Bjørnen angreb på folk, er stadig i gang, og de fleste af ofrene er hyrder.

Nicolae Ceausescu kunne lide at jage bjørn, men hans hjælpere havde tidligere bedøvet dyr beroligende

I tillæg til Rumænien, bjørne er at begå overgreb på det område i Rusland, hvor der for 15 år, de lavede 111 angreb. Ifølge statistikker, i vores land, og deres antal er mere end 120 000 personer. Antallet af angreb er mindre end i Rumænien, på grund af det større område i vores land og i de afsides skove fra boligområder.

Måske har du historier relateret til møder med bjørne? Del dem i vores Telegram chat, vil vi være taknemmelige!

Hvordan at flygte fra en bjørn?

Efter at have gennemgået data om angreb på brune bjørne, fandt forskerne, at for at beskytte dig selv fra et møde med brune bjørne gå gennem skoven i en stor virksomhed. Statistik har vist, at se en stor skare af mennesker, bærer ofte forsøger at distancere mig fra det selskab, og ikke vover at angribe. I Almindelighed, for større sikkerhed, er det bedre at holde sig væk fra skove, hvor bjørne live.

Hvis der ikke vandretur i skoven er ikke nok, du bør være bevæbnet med en spray til at skræmme vilde dyr. Producenter hævder, at deres midler, der effektivt kan hjælpe med til at afskrække mange farlige dyr, herunder ulve og bjørne. Sammensætningen af disse midler, der normalt består af vegetabilske stoffer med meget ubehageligt for dyret lugt. Som oftest den vigtigste del af den spray, der er et ekstrakt af rød peber.