Du Har Bare deg Selv å Skylde på Hvis en Fugl Angrep Du

26

A red-winged blackbird showing off its red wings. Et red-winged blackbird å vise frem sine røde vinger.Foto: Ryan F. Mandelbaum

Fugler er generelt smartere enn du tror de er. Og hvis du rotet med sine barn, VIL de angripe.

Det har vært en fersk uptick i rapporter av bird-on-menneskelige angrep, ifølge en fersk Wall Street Journal artikkel. Fuglene trolig ikke vokse mer aggressive mennesker er bare encroaching på sine habitater. Men ja, du skal vite at når sommeren ruller rundt på den nordlige halvkule, fuglene ikke vil ha deg i nærheten av sine barn, og noen kan angripe deg.

The Wall Street Journal detaljer flere rapporter om folk minding sin egen virksomhet når plutselig en fugl glir over ned og angrep dem. De lurer på om deres frisyre eller sykkel hjelm indusert volden. Jeg har også blitt angrepet av fugler flere ganger—bare i forrige uke, jeg forlot huset for å ta en nærmere titt på en baby blue jay som ble hopper langs fortauet. Jeg trodde jeg var å holde meg på avstand, men barnet er foreldrene uenige, og fløy lavt over mitt hode med et høyt squawk, spooking meg så mye at jeg nesten mistet kameraet mitt.

Men, nei, det var ikke mine klær eller sykkelhjelm at corvid var incensed av. Fuglen var bare prøver å beskytte sine barn. Jeg ba om unnskyldning for fugl (teknisk, sa jeg “Beklager, beklager, ok allerede, jeg kommer, sheesh”), støttet bort, og var ikke angrepet igjen.

Mange av Nord-Amerika er innfødte fugler følge en forutsigbar plan: De vandrer nordover om våren til deres foretrukne avl habitater, de inkuber og bak damer for et par uker eller måneder, og så kommer de tilbake til sørlige strøk i høst. WSJ er tilfeller det meste beskriver møter med red-winged blackbird, en av landets mest tallrike innfødte fugler, funnet i gressletter, våtmarker, parker, og på veikanter. De bygger sine reir i disse lavere områder og er spesielt territorielle. Det er ikke bare mennesker som blir angrepet; red-winged blackbirds vil vanligvis dykke-bombe mye større hawks.

En U.S. Fish and Wildlife Service frivillige var ikke overrasket av den atferd som er beskrevet i WSJ artikkelen. “Dette er vanlig red-winged blackbird oppførsel denne tiden av året,” Scott Lenhart fra Lenape National Wildlife Refuge Komplekse, fortalte Gizmodo. “Menn er kraftig forsvar avl territorier og vil fortsette å gjøre det inntil alle ungene har forlatt reiret, vanligvis i midten / slutten av juli. Problemet synes å være mer vanlig når jogging/turstier grensen eller bisect red-winged blackbird habitat.”

Så, er fuglene mer aggressiv dette året enn de pleide å være? Absolutt ikke. Men frekvens av angrep kan være på vei oppover, takk for oss mennesker, Andrea Jones, direktør for bird conservation for California kapittel av National Audubon Society, fortalte BBC. Wildlife watching fortsetter å vokse i popularitet, slik at flere mennesker får nærmere fuglene. Og, som WSJ rapport notater, myr-og engvegetasjon habitat foretrukket av red-winged blackbirds fortsetter å krympe hvert år som mennesker utvikle landet, noe som gjør fuglene velger habitater som er nærmere oss.

Hvis du ikke ønsker å bli angrepet av fugler, det beste er å registrere deg for fotturer og jogging i habitater der de ikke rasen i løpet av hekkesesongen (kjører gjennom skogen for det meste vil beskytte deg fra red-winged blackbirds, for eksempel). Hvis alt kommer til å skyve, bære en lue. Du bør også trykket ditt lokale, statlige og føderale regjeringen til å passere flere lover som beskytter habitater med innfødte planter, slik at mennesker og fugler begge har sine områder, og for lover som streber etter å motvirke effektene av klimaendringer.

Uansett hva du gjør, ikke skade fuglen eller reiret. Den Trekkfugler Fuglen Traktaten Act som gjør det ulovlig å drepe eller egen innfødte fugler (eller deres egg), og også det er bare en virkelig mener ting å gjøre.

Deler Denne Historien