Oppdatering på Våre 2020 Klima-Toppmøtet

19

Illustration for article titled Update on Our 2020 Climate Summit Illustrasjon: G/O Media/Getty

På fredag, Den Nye Republikken publisert en støtende, homofobe angrep på Demokratiske kandidaten Pete Buttigieg. Artikkelen ble raskt dømt for å være upassende, og det ble tatt ned fra nettstedet lørdag. I lys av disse hendelsene, Den Nye Republikken er å trekke sin deltakelse fra vår nylig annonsert 2020 demokratenes presidentkandidat forum on climate change, en avgjørelse som Gizmodo støtter. Denne hendelsen var helt i strid med våre verdier som journalister og med den inkluderende atmosfæren vi har tenkt å avle på arrangementet.

Forumet i seg selv vil gå på, for alle de grunner som er skissert i vår første annonseringen. Klimaendringer er rett og slett for viktig til å bli ignorert eller satt på sidelinjen i 2020 presidentvalget rase. Velgerne fortjener å vite hvor alle de Demokratiske kandidatene stå på dette problemet, og nøyaktig hvordan de ville løse klimakrisen hvis den er valgt. Vi tror fortsatt vårt fokus forum er den beste måten å gi klimaendringer—et problem som omfatter så mange andre, fra helsetjenester til innvandring til ulikhet—den nyansert oppmerksomhet det fortjener.

Den første reaksjonen til vår kunngjøring av forumet var utbredt, og nesten utelukkende positive, noe som bekrefter vår tro på at den Amerikanske offentligheten er sulten etter en grundig klimaendringer diskusjon. Vi søker flere medier partnere som deler våre verdier for å skape et robust dialog.

I reaksjon til Den Nye Republikken artikkelen, League of Conservation Velgere, NRDC Action Fund, og Earthjustice Handling har besluttet å fjerne seg fra arrangementet. Vi vil gi ytterligere oppdateringer som situasjonen utfolder seg.

Denne artikkelen har blitt oppdatert for å gjenspeile at Earthjustice handling er ikke lenger involvert med klima-forum.

Deler Denne Historien