Anti-Vaxxers ikke Klarer å Blokkere New York Lov å Eliminere Religiøse Unntak Vaksine Krav

20

Prominent anti-vaxxer Robert F. Kennedy Jr., one of the attorneys for the plaintiffs in the case. Fremtredende anti-vaxxer Robert F. Kennedy Jr., en av advokatene for saksøkerne i saken.Foto: Hans Pennink (AP)

En New York State Høyesterettsdommer på fredag forkastet en dress brakt av 55 familier forsøker å blokkere staten er nylig vedtatt lov “å eliminere unntak skolen vaksinasjon krav på grunnlag av religiøs tro,” Ars Technica rapportert.

New York er staten som rammes hardest dette året ved utbrudd av meslinger, som Centers for Sykdom Kontroll og Forebygging erklært eliminert i USA i 2000, men har sett en oppblomstring de siste årene. Per juli 3, 2019, CDC regnet omtrent 1,109 enkelte tilfeller av meslinger i hele USA, mest siden 1992. To store utbrudd er rapportert i NYC (620 bekreftede tilfeller som i juli 8) og Rockland County (280 tilfeller som av juli 11).

Så til hvorfor? Vaksinasjon priser over hele landet har dyppet, noe som har blitt forklart som både et resultat av fattigdom og mangel på tilgang til god helse og en betydelig økning i vaksinen skepsis—sistnevnte som er drevet av anti-vax-bevegelsen, som har spredt seg som ild i tørt gress, og som sprer seg vitenskapelig avslørte konspirasjonsteorier om at vaksiner kan forårsake plager, alt fra autisme til å gjort opp de som “vaksine overlast.” I New York, rapporter i New York Times og BuzzFeed Nyheter har pekt på at en relativt liten, men dedikert marginal gruppe av anti-vaxxers med nasjonal støtte som målrettet ultra-Ortodokse Jødiske nabolag for propaganda løpesedler og håndbøker. (Som vi har nevnt før, Jødiske grupper i samfunnet i byen har sterkt imot dette.)

Medlemmer av Verdens helseorganisasjon og forskere i Amerika, Europa, Asia og Australia har nylig signert i Salzburg Uttalelse om Vaksinasjon Aksept, ringer for en koordinert, global trykk for å bekjempe anti-vax feilinformasjon. Sosiale medier selskaper, mange av dem har fått enorm kritikk for deres manglende evne til å dempe antivaccine propaganda, har nylig begynt å gjøre det, men deres tilnærming har vært inkonsistente og slikt innhold er fortsatt florerer på nettet.

Guvernør Andrew Cuomo signerte en lov som eliminerer religion-basert unntak vaksinasjon krav til skolebarn inn i loven i juni, sier i en uttalelse at “vitenskapen er krystallklar: Vaksiner er trygge, effektive og beste måten å holde våre barn er trygge. Mens jeg forstår og respekterer religionsfriheten, vår første jobb er å beskytte folkehelsen, og ved å signere dette tiltaket i lov, vil vi bidra til å hindre ytterligere overføringer og stoppe utbruddet høyre i sitt spor.”

Familiene arkivert sin sak på onsdag, søker gruppesøksmål status og argumenterer for at opphevelsen var grunnlovsstridig, ifølge Ars Technica. I henhold til the Times Union, deres juridiske team besto av Michael Sussman og Robert F. Kennedy Jr, sistnevnte som er en markant anti-vax-talsmann og har blitt fordømt av medlemmer av Kennedy-klanen. Saksøkerne søkte å ha en midlertidig besøksforbud satt i kraft sperring lovens gjennomføring til den domstol saken var løst.

Mens søksmålet vil fortsatt gå fremover, Times Union skrev, dommer i saken avgjort at saksøkerne ikke demonstrere de er sannsynlige nok til å vinne for å garantere besøksforbud, siterer tidligere rettsavgjørelser opprettholde vaksinasjon krav:

Albany County Høyesterettsdommer Michael Mackey avsagt avgjørelsen fredag ettermiddag, og legg merke til anmodningen ikke oppfyller belastning som kreves for å gi en slik ordre. Partene søker midlertidig besøksforbud mot lovgivning må demonstrere at kravet er sannsynlig å lykkes.

Mackey begrunnet kravet ikke oppfyller denne byrden siden andre domstoler har opprettholdt en stats rett til å bestille obligatoriske vaksiner for skolebarn, Sussman sa.

Han la til at en briefing tidsplan har blitt satt som vil tillate advokater tid til å demonstrere fordelene av sin sak før September.

“Dette er ikke den avgjørelsen jeg hadde håpet på, men jeg innser at å få en (midlertidig besøksforbud) mot staten lovgivning er veldig vanskelig,” Sussman fortalte Times Union.

Som Ars Technica bemerket, anti-vaxxers har mistet lignende tilfeller i NYC og Kentucky i det siste. Som Times bemerket, byen og statlige helsemyndigheter vanligvis har “enorme krefter” for å håndtere utbrudd som kan dateres til det kolera, gul feber, og kopper epidemier av 1800-tallet, med New York City helse-kommissær Dr. Cyrus Edson sier i 1892 at han hadde myndighet til å “gripe City Hall og slå den inn i et sykehus.”

“Vitenskap og offentlig sikkerhet har seiret igjen,” State Senator Brad Hoylman, en av sponsorene av juni regningen, sa til New York Daily News. “Jeg er glad for at dette viktige lov vil fortsette å implementeres og håndheves på tvers av vår Stat, og er fortsatt overbevist om at loven til slutt vil bli opprettholdt som konstitusjonelle, i overensstemmelse med over et århundre av føderale og statlige rettsvitenskap. New Yorkere er tryggere som et resultat.”

Deler Denne Historien