Indien ønsker at skifte til elektrisk transport. Løbehjul med forbrændingsmotorer vil være forbudt?

31

Indien kan kaldes en af verdens førende i brugen af to-hjulede transport — mens det i andre lande, folk for det meste køre biler, by i det Sydlige Asien er fyldt med scootere og motorcykler. Myndighederne er klar over, at langt bagefter i den del af elektrificering af transport, så i flere år forsøger at overtale producenterne til at bevæge sig, at elektriske motorer. De første forsøg blev gjort i 2017, men nu er de myndigheder, der er fast besluttet på at udvikle en plan for elektrificering af scootere og motorcykler til virksomheder i hele to uger.

I henhold til world Bank, Indien er hjemsted for omkring 1,3 milliarder mennesker. De fleste af dem, omkring 21 millioner mennesker, der er ejere af scootere og motorcykler, biler, mens kun 3,3 millioner drivere. Den mest populære, mærkeligt nok, er den sædvanlige teknik med forbrændingsmotorer, men el-scootere og motorcykler, som folk er interesseret nok i 2018 de blev kun solgt 126 tusind stykker.

Elektriske motorcykler snart i Indien

I udviklingen plan for elektrificering spiller en stor rolle analytisk center i Indien. Dens repræsentanter rådes til at sætte et forbud mod brugen af to-hjulede til transport med forbrændingsmotorer på mere end 150 kubik cm — hvis folk vil have mere kraftfuld transport, vil de være tvunget til at købe en scooter eller motorcykel med en elektrisk motor.

Tidligere, regeringen ønskede også at give incitamenter og rabatter for producenter og købere af miljøvenlig transport og tilhængere af DVS tværtimod, at opkræve store afgiftssatser. Der er også den idé, at tvinge Uber og lignende tjenester til at opgradere sine biler til 40% af dem var elektrisk.

Fordele for elektrisk transport

Det menes, at øge antallet af elbiler, vil landet være i stand til at reducere skadelige emissioner til atmosfæren og for at slippe for afhængigheden af fossile brændstoffer. Men, producenter af udstyr, og fremsætte tæller argumenter, advarsel om, at den bratte overgang fra forbrændingsmotorer og elmotorer, som kan føre til tab af lederskab af Indien i produktionen af knallerter og motorcykler. For at undgå dette, er de nødt til at etablere forsyningskæden til at bygge ladestationer og forbedre arbejdstagernes kvalifikationer. Det er logisk at antage, at det tager en masse tid.

Hvis ideer er gennemført, vil antallet af elbiler i Indien vil stige fra 1% til 15%. Store virksomheder som Yamaha og Suzuki er allerede planer om at frigive i Indien eksklusivt udvalg af elektriske motorcykler. Selv elektriske motorcykler, der allerede er langt fra en sjældenhed — hans version vil frigive endnu en gigant som Harley-Davidson, og læs om det lige nu i vores materiale.

Hvad tror du, vil Indien på elektrisk transport? Del din mening i kommentarfeltet, eller i vores Telegram chat.