Sjampo, Parfymer og Andre Kosmetikk Sende Tusenvis av Barn til ER Hvert År

24

Illustration for article titled Shampoos, Perfumes, and Other Cosmetics Send Thousands of Kids to the ER Every Year Foto: Kaspar Manze (Flickr)

Neglelakk removers og andre produkter til personlig pleie er å sende et sjokkerende antall små barn i USA til legevakten, ifølge en ny studie ut mandag. Nesten 65,000 barn under fem år har vært behandlet for “kosmetisk-relaterte skader” i ERs i 15 år frem til 2016, studien fant.

Forskere ved Landsomfattende Children ‘ s Hospital i Ohio så på data fra den statlige Nasjonale Elektroniske Skade Surveillance System (NEISS). Den NEISS samler skade rapporter forårsaket av forbrukerprodukter fra et utvalg av legevakter over hele landet, så bruker det å komme opp med en grov nasjonale estimat.

I henhold til NEISS data, forfatterne fant at anslagsvis 64,686 fem barn eller yngre mellom 2002 til 2016 hadde gått til HAN med en skade forårsaket av et personlig pleie produkter. Det utgjør rundt 4,300 skader årlig, eller en skade hver på to timer. Studien, som forfatterne sier, er den første til å komme opp med et nasjonalt estimat av disse skader for barn under fem.

Article preview thumbnail

Et Alarmerende Antall Barn Blir Syke av å Drikke Hånd Sanitizers

Alkohol-basert hånd sanitizers er praktisk talt overalt i disse dager, men en ny regjering rapport…

Les mer Les

Lagets funnene ble publisert søndag i Klinisk Pediatri.

“Når du tenker på hva små barn ser når de ser på disse produktene, og du kan begynne å forstå hvordan disse skadene kan skje,” studie co-forfatter Rebecca McAdams, senior research associate i Sentrum for Skade Forskning og Politikk på Landsomfattende barne -, sa i en pressemelding fra sykehuset. “Barn på denne alderen ikke kan lese, så de ikke vet hva de er ute på. De ser en flaske med en fargerik etikett som ser ut eller lukter noe de har lov til å spise eller drikke, så de prøver å åpne det, og ta en slurk. Når flasken viser seg å være nail polish remover i stedet for juice, eller lotion i stedet for yoghurt, alvorlige skader kan oppstå.”

De mest vanlige typer produktet innblandet i disse skader involvert nail care (28.3 prosent), hårpleie (27 prosent), hudpleie (25 prosent), og dufter (12,7 prosent). Hårpleie-produkter som for eksempel kjemiske relaxers var den vanligste årsaken til alvorlige skader som krevde sykehusinnleggelse, skjønt, som står for litt over halvparten av slike tilfeller.

Som for de skader seg selv, 75.7 prosent var forårsaket av barnet drikke eller spise den fornærmende stoff, med en annen 19.3 prosent forårsaket av kjemiske å få på huden eller i øynene.

Det skader gjennom hele studieperioden var konstant. Så det er sannsynligvis ingen voksende epidemien, men det betyr også at vi ikke har fått noe bedre på å forebygge disse ulykker skjer i første omgang. Og mesteparten av ansvaret i stor grad faller på foreldrene for nå, i henhold til McAdams.

“Fordi disse produktene er i dag ikke pålagt å ha barn-resistente emballasje, er det viktig for foreldre å sette dem bort umiddelbart etter bruk, og oppbevar dem trygt opp, bort, og ute av syne—fortrinnsvis i et kabinett eller i skap med lås eller en latch,” sa hun. “Disse enkle trinnene kan forhindre mange skader og turer til akuttmottaket.”

Deler Denne Historien