Samsung Sletter Skræmmende Tweet Advarsel Om, At Smart Tv ‘ Er Kan Få Virus

21

A screenshot from the video Samsung attached to the since deleted tweet. Et skærmbillede af den video, Samsung knyttet til siden slettet tweet.Skærmbillede: Samsung

Internet af ting, som alle vores gadgets er tilsluttet data-forbindelser, vil bringe nogle forfærdelige ulemper sammen med sin bekvemmeligheder. Vi blev velsignet med en påmindelse om denne urolige for fremtiden i morges, da Samsung ‘ s Twitter-konto til kundeservice tweeted en guide til at udføre en sikkerheds-scanning på dit tv. Så er Samsung slettet tweet.

Vi er nået ud til at lære præcis, hvorfor du på det tweet, som først blev opdaget ved Randen, som blev slettet, fordi så forfærdeligt og apokalyptisk, som det føles at køre en virus-scanning på et TV, er det i stigende grad nødvendigt i betragtning af kompleksiteten af moderne TV-operativsystemer. Du skal tilføje dit TV til listen over enheder, du nødt til aktivt at vedligeholde med sikkerhedsopdateringer.

A screenshot of the since deleted tweet. Et screenshot af siden slettet tweet.Skærmbillede: Twitter

Ikke alle TV-Samsung gør bruger de samme smart TV-operativsystemet. Så det ser ud til kun at gælde for QLED lineup, der starter ved omkring $700 for en 43-tommers 4K-sæt.

I da-slettet tweet, Samsung tager dig gennem scanning processen trin for trin. Lykkeligvis ser det ud til at være let at gøre, i henhold til den video, har Samsung sendt. Bare hovedet ind i de Generelle Indstillinger, vælg System Manager og derefter Smart Security , og tryk på Scan. Det er ikke ligesom du er nødt til at gå ud og hente en helt ny service, eller betale for et eller beskæftige sig med klamt McAfee eller Norton pop-ups. Men du stadig nødt til at holde din Samsung QLED TV op til dato, og regelmæssigt scanne det (der synes ikke at være en indstilling for at planlægge scanninger).

Jeg behøver ikke at fortælle dig, at en virkelighed, hvor vi er alle konstant scanning af vores konstant voksende hær af internet-tilsluttede enheder er meget utiltalende. Ingen ønsker at køre en scanning efter virus på deres TV. De fleste mennesker er hardpressed at gøre det på bærbare computere og telefoner.

Article preview thumbnail

Samsung SmartTV ‘ s Privacy Policy Rejser Beskyldninger om Digital Spionage

Det hele startede med en lille, gemt væk sætning i Samsung SmartTV ‘ s sikkerhedspolitik. Den…

Læs mere Læs

Virus scanner er ikke den første frygtelige resultat af tingenes internet fremtiden, at Samsung og andre virksomheder har travlt med at levere. År siden, at Samsung havde til at undskylde, fordi en privacy policy foreslået, at det kan indsamle følsomme audio data fra dig. Så sidste år, Consumer Reports opdagede, at hackere potentielt kan kontrollere enhver Samsung QLED TV, der giver dem mulighed for at ændre kanaler, volume, eller til at afspille uønskede YouTube-videoer. Nu er der denne venlige, hvis ulidelig, påmindelse om, at dit TV er sårbare over for ondsindede software angreb så godt.

Det er nok til at gøre en person, der er lang tid for en dum TV. Det gamle rør TV-mine forældre havde, kan have vejet så meget som en bil, men jeg havde aldrig at bekymre dig om at scanne for vira.

For hvorfor Samsung har besluttet at minde os om vores undergang, kun for at snuppe væk påmindelse på under fire timer—der er ingen ord endnu. Vi er nået ud til at Samsung for klarhed om emnet og opdaterer når vi ved mere.

Dele Denne Historie