New York Staat Stellen te Legaliseren Elektrische Scooters en Fietsen

30

Illustration for article titled New York State Set to Legalize Electric Scooters and Bikes Foto: Dan Kitwood (Getty)

New York City is net een stap dichterbij wordt geplaagd met de palen van elektrische fietsen en scooters die rommel van de trottoirs van de mindere steden. Dit gaat om een shitshow.

New York Post meldde dat de wetgevers van de staat aangekondigd op maandag hebben ze een deal gemaakt tot het eind van het verbod op de apparaten in de hele staat. Indien aangenomen, zou de wetgeving laat gemeenten beslissen over de regulering van de voertuigen.

De nieuwe regels zouden kunnen mensen de leeftijd van 18 jaar en ouder te rijden elektrische gemotoriseerde fietsen en scooters op New York straten van de Stad, tenzij de stad maakt van de verschillende regels. Het wetsvoorstel verbiedt renners uit het gebruik van de apparaten op de trottoirs.

Een woordvoerder van Burgemeester van New York, Bill De Blasio, Seth Stein, gesuggereerd dat de burgemeester steunt het wetsvoorstel. “Wij waarderen dit goede wetgeving verduidelijkt de regels rondom e-bikes op onze straten,” Stein vertelde Gizmodo. “Veiligheid voor iedereen op onze wegen is onze prioriteit, en we kijken ernaar uit om samen met wetgevers en de gemeenschappen als we de ontwikkeling van plannen voor de uitvoering van de nieuwe wet.”

Vorig jaar, De Blasio geduwd handhaving van de wet kraken naar beneden op de e-bike door middel van een campagne die vooral gericht voedsel levering renners, in een beweging die werd gezien als grotendeels van invloed zijn allochtone werknemers.

Wetgevers van de staat verwacht dat de stemming over het wetsvoorstel voor de legislatuur eindigt op woensdag. Dan zou het land op Gouverneur Cuomo ‘ s bureau.

De gouverneur zou geen commentaar op het wetsvoorstel, maar Cuomo sprak over het legaliseren van e-scooters en e-fietsen tijdens een WAMC radio-interview op maandag ochtend.

“Ik denk dat het algemene concept is een goed idee,” zei Cuomo van de producent. “Ik begrijp het verkeer betreft, en u zou moeten veiligheidsmaatregelen, maar ja, ik denk dat het een goed idee.”

Als het wetsvoorstel wordt ondertekend in de wet, steden zouden nog hebben om te beslissen of scooter-aandeel bedrijven zou worden toegestaan om te werken in de stad. Maar dit is een goed voorteken voor de wil van de Vogel-en Kalk. Vogel ‘ s directeur van het veiligheidsbeleid en de belangenbehartiging Paul Staalharde Wit vertelde het Punt dat het bedrijf verwacht dat de lancering van de dienst in New York City in de lente van volgend jaar. “Het gewicht van dit moment kan niet genoeg worden benadrukt,” White vertelde de Rand, naar de vooruitgang van de e-scooter en e-fiets wetgeving.

Het zou alleen een kwestie van tijd. De plaag is vrijwel zeker komen. New Yorkers mogen genieten in deze relatief scooter-minder straten en openbare ruimtes, terwijl ze kan.

Deel Dit Verhaal