Hvad hovedtelefoner til at bestille fra Kina? Amerikansk!

28

Markedet lyd, du kan ofte finde nye navne, der, som det viser sig senere, har allerede etableret sig ikke kun entusiaster, men også blandt almindelige lyttere. Til disse mærker, er en Amerikansk virksomhed, Mixcder, en af lederne inden for audio-systemer på den anden side af Atlanterhavet. Det Arsenal af fabrikanten er ikke kun in-ear model, men med overhead aktive noise cancelling, så de er virkelig sjovt at se.

Tage de samme hovedtelefoner Mixcder flyto. Dette er en “prop” med indlysende sport bias. Ikke underligt, at der er beskyttelse mod sved. Indbygget batteri, der varer 8,5 timer på at lytte, og 6-mm-drivere giver god lyd (Bluetooth 4.1 “leveret”).

Hovedtelefoner samlet meget effektivt, hvis det er for at tage hensyn til et trådløst design, for sikker på, vil vare så længe som muligt. Kabel, ved den måde, er lavet af almindeligt sort silikone, men ikke hærde i den kolde, ikke virvar i den uforståelige “noget”, der eliminerer MIC virkning med clipsen.

Godt, til dessert — en rig udstyr (sag, udskiftning ørepuder, opladning kabel) og prisen… mindre end $ 700. Bedste køb på AliExpress — der anmeldelser, du kan læse, og levere hurtigt. Stadig 99% af alle hovedtelefoner er lavet i Kina.

Blandt de diverse modeller af fabrikanten kan bemærkes, E9 — med aktiv støjdæmpning. I centrum for hendes arbejde er signalbehandling støj, der er registreret uden for hovedtelefon, og tilføje antiphase signal til det rigtige signal, der leveres til de udledere. Udledere er godt lavet — den dynamiske hovedet med en 40-millimeter diffusorer.

Hovedtelefonerne er tilsluttet via Bluetooth, og har knapper og en mikrofon, der giver dig mulighed for at styre afspilning og bruge E9 som et headset. Plus karma kan betragtes som aluminium kopper (øre kopper lavet af kunstige, men snarere kvaliteten af huden).

I forhold til E8 og E9 i udviklere har arbejdet i løbet af de eksisterende drivere for at opnå en ny lyd. Lave frekvenser er lidt reduceret i sammenligning med den første generation, men bassen er meget dyb. MIDs forblev detaljeret og blive lidt varmere, med en positiv indvirkning på lytteoplevelse vokalkompositioner. Instrumenter bevarer deres karakter, de er godt adskilt og nemt placeres på øret.

Leder du efter, hvor du kan købe dem billigere — jeg fandt det på AliExpress, er der nu give en god rabat.

Mixcder HD901 — model lidt lettere. Der er ingen aktiv støjannullering, og det materiale, skåle er ikke så cool, men uden 40-mm-udledere er ikke blevet. Så lydkvaliteten her også, bare ikke aktiv støjannullering. For at justere afspilning er også muligt at anvende kontrollerne på den skåle.

Hovedtelefoner spiller ganske godt med simple kilder som iPhone eller MacBook, men for fuldt ud at realisere deres potentiale, er det er bedre at have en kvalitet spiller og Lossless formater. Gavn af 3,5 mm kabel er inkluderet i prisen. Genre-hovedtelefoner designet til hip-hop, elektronisk musik, og de områder, hvor dyb og kraftfuld bas vil gavne.

Den pris, som er lige over 1, 000, mens der er en smule irriterende, men pokerstyle samme Amazon — hovedtelefoner gøre koste omkring 3 000 rubler uden rabatter. Lige nu er de salg, og at dømme efter anmeldelser af købere, bør alle være godt.

Hvad skal man vælge? Konklusionen er klar — alle modellerne er meget godt, hvad man foretrækker — et spørgsmål om smag og type (i-øret eller overhead). flyto er mere neutrale, mens HD901 og E9 er gjort klart, med vægt på bas. Men alle tre tilbyde godt design og et rigt sæt af levering, og E9 står stadig og perfekt tuningowanych lyd.