Som Streaming-Tjenesten Bør Du La Heve Barna Dine?

46

Illustration for article titled Which Streaming Service Should You Let Raise Your Kids? Foto: Matt Rourke (Getty)

Du er en opptatt person og mediebedrifter få det, det er derfor de er her for å være en forelder i ditt fravær. Hva du har kanskje aldri tenkt over er at mediebedrifter kan også være dårlige foreldre. Heldigvis, det er faktisk ganske lett å finne ut hvilke konglomerat bør være å oppdra barna dine.

Lokale Barnevakt knaste noen aldring data for å få en viss idé om hvor mange timer av reklame barn er forbruker i gjennomsnitt mens de sitter i front av boob tube. (ed. merk: Ikke sikker hvis det er det de kaller ipad-er i disse dager.) Nettsiden tok gjennomsnittlig antall kommersielle runtimes per time (fra University of Michigan medical center) og gjennomsnittlig antall timer per uke, at et barn bruker på å se på TV (fra Nielson ratings agency) og beregnet at barn er tidkrevende opp til 400 timer med reklame per år. 400 jævlig timer!

Disse dataene er, henholdsvis, fra 2010 til 2014, og ting er i rask endring, men det er rimelig å si at 400-time figur får oss til et sted nær en nøyaktig figur på all markedsføring er proppfull ned barnas strupen. Takeaway er klart: Barn tilbringe en dum tid hoovering opp ad innhold mens deres hjerner er for det meste på autopilot, og det virker som en situasjon som sannsynligvis ikke ideelt.

Så det bringer oss til spørsmålet om hvilke streaming-tjenesten er det beste alternativet for å laste ungen din til en skjerm for en time eller ti. Sikker, i en perfekt verden skulle alle har tid til å ivareta sine barn på hvert våkne sekund, men som virker som en urealistisk og muligens grusom forventning for de fleste foreldre. I tillegg, foreldre har mye av TV-en for å fange opp på seg selv.

Historien har vist oss at YouTube er den absolutt verste idé for å holde barnet opptatt, nemlig fordi plattformen i stor grad har ignorert den pågående giftig innhold problem, og selv tilsynelatende uskyldige videoer har ført intetanende utsikt til noen bisarre kid-uvennlige seeropplevelse—selv i YouTube-Barn-appen. Som etterlater et par andre.

Premium Hulu virker fint forutsatt barn med rimelighet kan forventes å holde seg innenfor betegnelsen barne-fanen på plattformen, eller om de var til venstre for å se en eller to episoder av en serie. Men barn er crafty. Jeg var nylig overrasket av et barn som knapt var gamle nok til å binde sine sko, men hadde liksom mestret navigering av en iPad.

På grunn av at Netflix ville være et bedre alternativ, som det har et eget brukeren muligheten til å både begrense hva slags innhold barna har tilgang til og også gi dem nok av alternativer. Det har også interaktive viser at barna sannsynligvis liker og deltakelse er å lære, ikke sant? Ideell for alle, og ingen annonser!

Hvis du virkelig ønsker å gi barnet litt mat for tanken, men PBS-app kommer sterkt anbefalt av flere av mine kollegaer, og ingen av dem har barn, men alle av dem har din beste interesse på hjertet. Det er også gratis fra annonser, og den har alle typer hjernen-boosting viser for å hjelpe barna faktisk lærer noe. Sikker, HBO har Sesame Street, men som kommer til å forlate barnet sitt alene med HBO-app?

Vi må erkjenne elefanten i rommet: Disney+ kommer snart til å stjele alle Netflix beste innholdet. Bør du la Disney oppdra dine barn? Lure spørsmål! Disney vil være å oppdra ungen din, enten du liker det eller ikke.

Lytt, annonser er fryktelig for alle, men spesielt for unge sinn. Hvis du kommer til å la TV-en være barnevakt, hvorfor ikke bare kutte ledningen, og unngå alt som tull? Og hei, hvis det er noen trøst, er mange av oss her på Gizmodo dot com ble reist av Tv-og vi gikk fint.

Deler Denne Historien