Dette Er Det Stærkeste Tegn på Endnu, At Apple TV+ Er Nok Sutte

10

Illustration for article titled This Is The Strongest Sign Yet That Apple TV+ Is Gonna Suck Foto: Tony Avelar (AP)

Jo mere vi lærer om Apples kommende streaming-tjeneste, mere påklistret dette produkt i sidste ende lyde—og en ny hvisken af en sine tilbud er ikke det gør Apple en tjeneste.

Med henvisning fire personer bekendt med sagen, Reuters rapporterede onsdag, at Airbnb er på udkig for at komme ind i det oprindelige indhold spil med serien er designet til at få seerne pumpet om rejse—og som lyder rigtigt i betragtning af, hver dag bringer nyheden om en anden skide selskabets pivot til video. Denne oprindelige indhold bestræbelse åbenbart inkluderer et show for Apple ‘ s nye streaming-tjeneste kaldet Hjem, som Reuters beskriver som “en docuseries med unikke boliger rundt omkring i verden, og folkene bag dem.”

Ifølge rapporten, er det hensigten bag sin oprindelige indhold er at hjælpe Airbnb skiller sig ud i forhold til sine konkurrenter og cementere sin umiddelbare association med rejser. Joe Poulin, Airbnb ‘ s vice president for luksus, er efter sigende en executive producer på serien. Besvarelsen af spørgsmålet til en million dollar om, hvem helvede er det, der kommer til at betale for denne oprindelige rejse indhold, Reuters citerede selskab, som siger, at dens massive kundegrundlag er at trække på partnere, der er villige til at ryste op til at udnytte det netværk, men det er ikke klart, hvis der omfatter rygter om Apple-serien.

Hverken Airbnb-heller ikke Apple straks tilbage med en anmodning om kommentarer.

At Airbnb ‘ s tilsyneladende identitet krise, der nu omfatter originalt indhold er på én gang mystisk og overvejer endda Walmart har overvejet at producere original content—type giver mening. Men Apple? C ‘ mon. Selskabets store præsentation på tjenesten i Marts blev en gigantisk flop, der blev hurtigt overskygget af Disney ‘ s ødelæggende afslører i sin ny platform, der er helt fyldt med indhold. Endvidere har vi allerede hørt, at nogle af de fucking ansatte i Apple ‘ s streaming-tjeneste, er at henvise til det som “dyre NBC,” og det seneste rygte er ikke ligefrem hjælpe skift pre-launch opfattelse af den service, væk fra denne beskrivelse.

The Wall Street Journal—som leveret på den sidste lækre detalje—rapporteret på den service, som tilbage i September, at skrive på den tid, at Apple ville have “høj kvalitet shows med stjerner og en bred appel, men det betyder ikke ønsker umotiveret sex, bandeord eller vold.” Dette angiveligt førte til reoler Dr. Dre ‘ s semi-biografiske række Vitale Tegn, fordi scener, der indgår “tegn at gøre linjer af kokain, en udvidet orgie i et palæ, og trukket pistoler,” per Journal, som blev bare for meget for Tim Cook til at håndtere.

Lyt, jeg siger ikke, at alt det, Apple er at bringe på denne service er kommer til at være en buste. Det fik Oprah for guds skyld. Men som det står, ser vi på en masse af potentielt udvandede indhold gratis fra noget fjernt offensiv og… muligvis en rejse vise/ad fra Airbnb. Ikke ligefrem at levere den slags wow-faktor, du vil håbe for fra Apple! Men jeg ville være mere end glade for at blive vist forkert.

Dele Denne Historie