Når Vil Vi Få Spillet Gutt Klassisk Utgave?

18

Illustration for article titled When Will We Get the Game Boy Classic Edition? Foto: Andrew Liszewski (Gizmodo)

I morgen, 21. April 2019, Game Boy-viser 30 år gamle. Den håndholdte konsollen som banet vei for endringen er fortsatt elsket av nesten alle som har noen gang lagt hendene på det, og for alle sine mangler, det er fortsatt en av de mest minneverdige gaming enheter av all tid. Så hvorfor er det ingen tegn til Nintendo lanserer en Game Boy Classic Edition håndholdt?

Retro gaming er mer populær enn noensinne, og Nintendo er delvis ansvarlig for sin renessanse. NES og SNES Classic Edition konsoller minnet spillere som til tross for å være grafisk begrenset, mange 2D-spill fortsatt holder opp ganske bra mot moderne 3D-titler når det kommer til gameplay, og rett opp moro. Den Klassiske Utgaver åpnet slusene for andre retro konsoller—noen gode, noen forferdelig—men Nintendo har ennå til å gjenopplive Game Boy. Og uansett hvor mange ganger vi spør, Nintendo er ikke å gi oss noe informasjon om en planlagt utgivelse for fremtiden.

Nostalgisk spillere kan sikkert få sine Game Boy fikse via andre Nintendo-systemer. Mange av de over 1000 spill som var til syvende og sist ut på Game Boy-plattformen kan lastes ned og nytes på 3DS eller 2DS håndholdte enheter. Til slutt, de kan til og med vise seg for Bytte, og kan spilles gjennom en TV på den måten at den Super Game Boy-adapter cart tilrettelagt for SNES. Det ville være godt, men som jeg har sagt før, jeg trenger faktisk ikke finne Bryteren for å være bærbar nok for min smak—det er sjelden forlater huset.

Så hva ønsker jeg å se i en Game Boy Classic Edition? Du kan tilpasse hele Game Boy-biblioteket på en billig flash-kort i disse dager, slik at for startere, ville jeg definitivt liker å se et sunt utvalg av spill sammen. Her er 25 forslag for å få oss i gang, men jeg har ingen klager om Nintendo inkludert enda mer. (Selv om jeg vil bli likt innhold hvis du har det bare tatt en kopi av The Legend of Zelda: Link ‘ s Awakening. Men det kan komme i konflikt med at spillet er kommende Bytte remake.) Og hvorfor ikke kaste i noen bonus apps som en vekkerklokke eller til og med en Chiptune komponist, for moro skyld?

Som for sin størrelse, en Game Boy Classic Edition ville definitivt trenger å være mindre og tynnere enn den originale Game Boy—men ikke så små som Game Boy Micro, som jeg elsker, men finner bare en litt for små for mine hender. Vi er alle vant til å bære en smarttelefon-sized enhet, uansett hvor går vi nå, så en håndholdt det faller et sted mellom iPhone 4 og Kevin Bates’ Arduboy ville være ideelt. Hvis det har å bli litt tykkere for å imøtekomme en omfattende batteri, jeg er OK med det.

Fysiske knappen kontroller er et must. Jeg har prøvd å spille kopierte Spill Gutt titler på en smarttelefon med berøringsskjerm kontroller flere ganger, og det er forferdelig. Som for skjermen? Game Boy var beryktet for sin mangel på rygg eller side-lys som gjorde gaming på natten eller i dårlig opplyste rom, en stor utfordring. En LCD-skjerm som ville være fint, men det ville ha å etterligne Game Boy ‘ s 2-biters gråtone farge palett, så vel som den originale underskrift grønn farge. Og kaste i en liten simulert ghosting og smøre for autentisitet.

Det kanskje mest overraskende funksjon som jeg ønsker å være innebygd i Spillet Gutt Classic Edition er Game Boy Kameraet, begrenset til festing bare 128×112 pixel bilder som opprinnelig var. Du kan fortsatt finne folk fiksing og triksing med som tilbehør, inkludert Neil Young hvis datter fotograferte cover art for sitt Sølv Og Gull album med en. Ja, min smartphone kamera er uendelig overlegen på alle måter, men noen av mine beste Spill Gutt minner kommer fra at chunky objektiv hengende ut øverst. For mange av oss, som var vår første smak av fotografi som barn, og definitivt vår første digitale kameraer.

Multi-player spill jeg kan ta, eller la. Jeg vet Game Boy hadde en link kabel, og spille Tetris mot en venn gjorde spillet enda morsommere. Men en del av det som gjorde Spillet Gutt så populære var at det ga deg mulighet til å flykte til din egen lille verden, uansett hvor du var, det være seg en øy i Hyrule, et land som er overkjørt med Koopas, eller et treningsstudio der pocketable monstre kunne kampen den ut. Og nå, mer enn noensinne, jeg trenger en rask sted å flykte til hver gang på en stund, gjemt bort i min lomme på baksiden.

Deler Denne Historien