Fandt gen-variationer, der beskytter mod fedme og diabetes

26

Fedme og diabetes er et meget almindeligt problem, især i Usa. For at forbedre livet for mennesker, og forskerne er hele tiden på udkig efter medicin til at forhindre dem, og hver gang finde nye måder at påvirke deres kilder. For eksempel har forskere fra Cambridge University har fundet variationer af de samme gener, der beskytter folk mod fedme og dens symptomer — denne opdagelse kan føre til skabelsen af nye typer af lægemidler.

Гены

I 1998, har forskerne lært, at mutationer i MC4R gen kan forårsage arvelige fedme af person — nogle mennesker er mere tilbøjelige til at forekomme aflejringer af fedt, der øger kroppens vægt. Gentagne analyser af de samme gener i en halv million frivillige, der viste, at genet er 61 variation, hvoraf nogle, tværtimod, kan forhindre fedt ophobning. Også blandt dem, der er muligheder for at forebygge type 2-diabetes og hjerte-kar-sygdom.

Ny forskning har banet vejen for skabelsen af nye typer af lægemidler, og kaste lys på selve karakteren af fedme. Ifølge forskeren Sadaf faruki, deres arbejde viste endnu engang, at genetik spiller en stor rolle i konstitueringen af mennesket. Nogle mennesker er heldige, fordi de har gener, at forebygge fedme.

Det nye koncept er, at genetiske varianter, der kan beskytte mod sygdom, der kan bruges som modeller for udvikling af mere effektive og sikre lægemidler.

Luca en Lotta, en af forfatterne af undersøgelsen

Blandt de lægemidler, der fra fedme er meget usædvanligt i begyndelsen af 2019, forskere fra mit har indført tabletter, der svulmer op i maven. Ikke kun det, de undertrykker sult, så stadig ind, og de kan transporteres i kroppen medicin, og selv et lille kamera.

Glem ikke at deltage i vores Telegram-kanal, som udsender ikke kun de nyheder, annonceringer, men også fotos, videoer og andet underholdning!