De droner, som “klamrer sig til den gren” som fuglene kan flyve meget længere

24

Det er en fugl! Det er en drone! Nej, det er faktisk en drone, der kan klamre sig som en fugl. Flagermus kan hænge med hovedet nedad, klamrer sig til noget; de fugle, der klamrer sig til aborre og bare sidde på det hele natten. Og så den nye droner kunne bruge denne teknik med at spare energi, snuppe noget. “At klamre sig til, og resten er en måde at reducere energiforbruget, forbedre stabilitet og øge synsfeltet i mange tilfælde,” siger Kaya hænge fra Yale University, forfatter til en artikel offentliggjort i Science er Robotteknologi.

Ifølge ham, er denne strategi vil være meget nyttige for programmer “til at hænge og se”, når dronerne er placeret på høje genstande og foretage en langsigtet overvågning.

At undervise en drone til at klamre sig kløer

Dette svind af drone blev undersøgt tidligere, men ofte kræver komplekse manøvrer. Den nye drone har en klo, som gør det muligt for ham at klynge sig til alle, der er mindre end bredden af grebet: grene, vejskilte eller lys. Ingeniører har udstyret den drone formået tre fingre med “pin-moduler” (enheder, der fungerer som et samlingspunkt med objekter), for at simulere den stil klynger sig af forskellige dyr, ligesom flagermus eller rovfugle.

For eksempel, der klamrede sig til en af parterne i regionen, drone kan tænde og slukke to af propellen og til at bruge omkring 45% mindre energi. Det kan også få fat i grenen og hænge med hovedet nedad som en flagermus, og gjorde alle rotorer. Eller han kan sidde på pind, og selv om skruer er nødt til at være aktive, vil det forbruge 69 procent mindre energi.

Giver droner greb kan give dem med stor styrke, løfte og mere sikker omgang med mennesker. “Så snart drone fanget på noget, han vil være i stand til at løfte meget større belastninger uden at det påvirker de avancerede rotorer,” siger hang.

Det næste skridt for den kommando vil udstyre disse droner til den virkelige verden betingelser, sådan som vejret er på gaden. Hvis disse droner vil være i stand et eller andet sted at “hænge ud”, vil de være i stand til maraton flyvninger. Dog med pauser.

Eller hvad programmet kan du se? Fortæl os i vores chat i Telegrammet.