Kunnen We Eindelijk Zien dat Apple ‘ s Streaming Service en Netflix Rivaal Zeer Snel

18

Foto: Bebeto Matthews (AP)

We kunnen eindelijk aan de Apple ‘ s langverwachte streaming service in enkele maanden. Bloomberg meldde woensdag dat het bedrijf van plan om (eindelijk) ons kennismaken met de streaming van video concurrent van Netflix op 25 Maart gebeurtenis.

Het citeren van mensen die bekend zijn met de materie, Bloomberg gemeld dat de gebeurtenis heeft uitgenodigd een aantal high-profile beroemdheden en entertainment industrie zwaargewichten aan de projecten, met inbegrip van filmmaker j.j. Abrams en acteur Jennifer Garner, die samen werken aan Apple ‘ s beperkte serie Mijn Heerlijkheid Was Had ik Zulke Vrienden. Het video service “waarschijnlijk” gebakken worden in Apple ‘ s TV app, Bloomberg zei, en het kunnen zien van een officiële release in de zomer.

Volgens het rapport, is Apple zal staan gebruikers ook toe om de aankoop van de toegang tot andere diensten, zoals het Starz via het platform, net als Amazon Prime Video doet. Maar of andere streaming reuzen zullen worden opgenomen, is nog te bezien. CNBC afzonderlijk meldde woensdag dat de gesprekken tussen HBO en Apple niet dicht bij het bereiken van een overeenkomst, terwijl Netflix en Hulu waarschijnlijk niet van plan om te worden opgenomen op de streaming service. Bovendien, per CNBC ‘ s verslag:

Lions Gate ‘ s Starz; CBS, die eigenaar is van Showtime; en Viacom verwacht te bieden abonnement streaming diensten op het Apple-platform, volgens mensen die bekend zijn met de materie, die vroeg om niet te worden genoemd, omdat de discussies zijn eigen.

Terwijl Bloomberg had de streaming service van de lancering gekoppeld aan de zomer, CNBC zei dat Apple kan bekeek een release in April of Mei. De Informatie die in de laatste maand dat Apple ‘ s streaming service partners werden verteld om prep voor een release in April, het citeren van de drie bronnen bekend met de plannen.

Apple heeft niet meteen terug een aanvraag voor opmerkingen over de rapporten.

Afgezien van haar Garner en Abrams reünie met Mijn Heerlijkheid Was Had ik Zulke Vrienden, die gebaseerd is op Amy Silverstein memoires van dezelfde naam, Apple is het gieten van middelen in diverse andere verwachte originele projecten. Sofia Coppola en Bill Murray zijn samen te werken voor A24 productie Op de Rotsen, wat een onderdeel is van Apple ‘ s deal met de indie darling voor meerdere toekomstige films (die hel ja). Apple zal naar verwachting ook een release van een sci-fi serie van Simon Kinberg en David Weil.

Eerder deze week, BuzzFeed Nieuws meldde dinsdag dat Apple ‘ s abonnement news service is ook bedoeld om te worden onthuld op 25 Maart gebeurtenis. Echter, de zogenaamde “Netflix voor het nieuws” is naar verluidt geconfronteerd met hindernissen zal het beveiligen van partnerschappen, de Wall Street Journal zei, vanwege de exorbitant hoge knip op de melodie van 50 procent dat Apple is naar verluidt probeert veilig te stellen in de deals.

[Bloomberg via De Berm]

Deel Dit Verhaal