Indisk Lovgivere, Kalder for TikTok Forbud på Grund af “Kulturel Degeneration’

25

Foto: Altaf Qadri (AP)

Der er pres bygning i Indien til at regulere shortform video app TikTok, med nogle lovgivere skubbe til den platform til at blive blokeret som et fartøj for samfundets forfald.

M. Manikandan—informationsteknologi minister i den Indiske delstat Tamil Nadu—sagde mandag, staten regeringen vil anbefale app forbydes i Tamil Nadu, ifølge Economic Times. Udtalelsen var en reaktion på, at staten lovgiver Thamimun Ansari. Hindustan Times rapporterer, at Ansari sagde, at unge får brugerne hooked på den app, som presser dem ned “the path of kulturel degeneration.” Han refererede indlæg, der er seksuelt, og indhold, der ændrer folks ansigter—tilsyneladende en henvisning til deepfakes.

Manikandan sigende aftalt med Ansari, og sagde, at staten vil søge bistand fra de centrale myndigheder til at forbyde TikTok.

Som Det Næste Web påpeger i deres dækning af dette problem, har en nylig rapport fra Indien, hævder, at alene i December, en nød line rådgiver i det sydlige Indien modtog 36 opkald fra børn, der rapporterede at være udsat for mobning på TikTok. Og i oktober, en person, der efter sigende døde ved selvmord, efter at de blev hånet for de videoer lagt ud på app ‘ en.

TikTok sendt Gizmodo en redegørelse for virksomheden er i processen med at ansætte en chef nodal officer til at være baseret i Indien “for bedre at kunne koordinere med de retshåndhævende myndigheder,” og den platform, der er “strenge foranstaltninger til at beskytte brugere mod misbrug, herunder nem rapportering mekanismer, der giver brugerne adgang og håndhævelse af loven til at rapportere indhold, der overtræder vores vilkår for brug og retningslinjer for fællesskabet.”

Forklare sin holdning the Indian Express, Ansari påpeget, at censur indsats i andre lande.”Kig på Saudi-Arabien eller Kina, at de alle har et system til at begrænse sådanne apps,” Ansari fortalte avisen. “De fleste af de TikTok videoer er intet, men danse og sange præsenteret i en vulgær måde… Hvis regeringen ikke kan forbyde det, jeg vil følge op på dette emne, der søger en bedre regulering.”

Dele Denne Historie