Det er Sikker på, Ligner Meget den Pro-Trump Bror Jeff Bezos ‘ s Kæreste Hjalp med at Lække Dem Sexts

21

Amazon CEO Jeff Bezos.Foto: Cliff Owen (AP)

CNN rapporterede onsdag aften, at “to folk med kendskab til sagen” havde bekræftet, at Michael Sanchez, bror til den kvinde, med hvem Amazon CEO Jeff Bezos havde en affære, var den person, der oprindeligt tippet fra National Enquirer til hemmelig romance, og har sat gang i en ildkamp.

I januar, National Enquirer offentliggjort sms-beskeder mellem Bezos, og Lauren Sanchez beskriver affære, ikke så længe efter Bezos annonceret en skilsmisse fra sin kone, MacKenzie Bezos. Bezos har siden anklaget tabloid og dets moderselskab American Media Inc. (AMI), afpresning og afpresning for at true med at offentliggøre uudgivet, intime billeder af ham og Lauren Sanchez formentlig lækket sammen med de tekster, medmindre han udgivet en erklæring fritage den Pågældende, som er sycophantically pro-Donald Trump, af politiske motiver i sagen.

CNN er den tredje udgivelse til at udgive en rapport om, at Michael Sanchez i nogle rolle i forbindelse med lækagen af sms-beskeder. Tidligere, flere kilder inde AMI, samt anden “i omfattende kommunikation med den øverste ledere i virksomheden, fortalte Daily Beast, at den bror, som havde leveret de tekster til Ansøgeren. Tirsdag, den Tilknyttede Presse rapporteret, at undersøgere, der arbejder for Bezos havde ligeledes konkluderede, at Michael Sanchez var kilden af beskeder.

CNN rapport ikke eksplicit bekræfter, at Michael Sanchez var den eneste, der opnåede tekster (eller så-of-endnu ikke-offentliggjorte fotos), bare at han var den ene, som tippet National Enquirer ud til affære. Men der er al mulig grund til mistanke.

Trump ofte fyrer rasende rants om Bezos, som også ejer det i Washington Post. I præsidentens sind”, Jeff Bozo” er en forbryderisk schemer, hvis papiret er helt afhængighedsforhold til Bezos ‘ s forretningsmæssige interesser. Michael Sanchez er en “pro-Trump Hollywood talent manager, der også er en bekendt af provokerende Trump bagmænd Roger Sten og Carter Side,” per Post, og ofte tweets om “falske nyheder” konspirere for at skade præsidentens omdømme.

(Stone er i øjeblikket over for federal afgifter af obstruktion, vidne til manipulation, og afgivelse af falske erklæringer i forbindelse med undersøgelse af påståede russiske indblanding i 2016-valget. Siden har trukket stor opmærksomhed fra medlemmer af Kongressen og FBI for hans påståede forbindelser til den russiske efterretningstjeneste.)

Ud over indicier om den type virksomhed, som Michael Sanchez holder, og hans politiske synspunkter, som en AMI advokat ‘ s beskrivelse af den Pågældende kilde i AP rapport var snarere på næsen:

Søndag, en advokat for lederen af det Amerikanske Medier, som ejer den Pågældende, sagde, at de oplysninger til den historie, der var blevet leveret af en “pålidelig kilde” well-kendt for at Bezos, og Lauren Sanchez. Kilden havde givet oplysninger til virksomheden i mindst syv år, Elkan Abramowitz, en advokat for American Media Inc. administrerende direktør David Pecker, sagde på ABC ‘ s “i Denne Uge.”

Han blev spurgt, om Sanchez var kilden, og han sagde: “jeg er ikke tilladt at fortælle dig, eller til at bekræfte eller benægte, hvem kilden er.”

Og fra the Daily Beast artikel med påstand om, at Michael Sanchez var en, der rent faktisk leveret de tekster:

Dokumenter, der er anmeldt af Den Daglige Beast viser, at Michael Sanchez, troede, at de Pågældende har fulgt sin historie om Bezos med “Præsident Trump’ s viden og forståelse”—en jagt, opmuntret, i Sanchez ‘ s vurdering, af Republikanske agenter “, der TROR, Jeff bliver op hver morgen og har en WaPo møde for at afbilde sin næste djævelske angreb på Præsident Trumf.”

På onsdag, den Daglige Beast separat rapporterede, at Michael Sanchez havde lækket pinlige oplysninger om andre kunder til at AMI og dets sladder egenskaber.

Den indledende Daglige Beast konstaterede, at ingen at de havde talt om at “underforstået, at Michael Sanchez på nogen måde hacket sin søsters telefon,” og kilder bekendt med Bezos ‘ s undersøgelse havde også skudt ned konsekvenserne af hacking. Men en af de kilder bekendt med Bezos’ undersøgelse fortalte hjemmeside, der var universelle interne aftale, at Sanchez er “ground zero.”

AMI advokat, Abramowitz, også sagde i sin søndag interview, at “investigator, der var på vej for at undersøge dette vidste, hvem kilden var.”

Der er vage beviser for det modsatte, sådan som det er. The New York Post, en anden tærskelværdi tabloid, påståede “kilder” sagde Lauren Sanchez havde vist eller sendt billeder til venner—men sagde kilder syntes at være at spekulere.

National Enquirer har angiveligt handlet som en fixer slags for Trump i fortiden, er at købe rettighederne til pinlige historier om ham, og så ikke at offentliggøre dem. AMI ‘s formand og administrerende DIREKTØR, David Pecker, der modtages immunitet fra føderale anklagere i August 2018 til vidnesbyrd om, at præsident viden om betalinger Trump’ s tidligere advokat (og snart-til-være vaneforbryder) Michael Cohen lavet til kvinder, der sagde, at de havde affærer med Trump.

Som CNN rapporten bemærkes, Bezos underforstået, når beskylder National Enquirer for pengeafpresning, som Trumf—eller, mærkeligt nok, den Saudiske regering var involveret i beslutningen om at forfølge og offentliggøre sms-beskeder. Intet viser, at der er kommet for dagens lys. Og mens National Enquirer og Michael Sanchez synes at have solide sympatier i retning af formand, det er stadig muligt, at dette var alt om en saftig scoop om tant og fjas af den rigeste mand i verden, snarere end currying fordel eller pinlige en af præsidentens fjender.

Per CNN, Michael Sanchez nægtet lækker tekster og bizart hævdede, at Bezos ‘s egne efterforskere havde ryddet ham i en erklæring, der kom før CNN rapporterede, at han var National Enquirer’ s kilde.

“Jeg har fået at vide, at Amazon undersøgelse konstateret, at jeg ikke var involveret i udslippet af d*ck billeder, fordi jeg aldrig har haft adgang til nogen af d*ck billeder,” Sanchez, fortalte CNN.

Onsdag, CNN rapporterede, at han afviste at kommentere på pladen.

[CNN]

Dele Denne Historie