Tipster Nedbrud Opgivet Texas Hjem til at Ryge Weed, Finder Tiger i et Bur i Stedet

22

En Sibirisk tiger på Heilongjiang Siberian Tiger Park i Harbin, Kina, i 2017.Foto: Kevin Frayer (Getty Images)

En person, der indgik i et forladt hus i Houston Harrisburg/Manchester kvarter på udkig efter et roligt sted at toke fandt en tiger i stedet, KPRC-TV rapporterede mandag.

Ifølge KPRC, den anonyme fupmager forståeligt nok mente, de var hallucineret, når de fandt dyret, en kvinde, som politiet sagde, blev lukket ind i et lille bur kun sikres ved en “skruetrækker og en nylon strop”:

Den fupmager sagde, at de var på huset for at ryge hash, og troede, de var hallucineret, når de første gang så den tiger, ifølge politiet.

Tiger blev fundet i en “rinky-dink” bur i garagen, som ikke var låst, politiet sagde. Garagen blev sikret med en skruetrækker og en nylon strop, ifølge politiet.

KTRK rapporterede, at når de fupmager, der kaldes 311 til at indberette dyr, politiet også mistanke om, at de var under indflydelse af stoffer—selv at undersøge officerer findes både tiger og “flere pakker kød”:

“En bekymret borger, der kaldes 311. De prøvede at komme ind i dette hus til at ryge marihuana. Vi spurgte dem om, hvorvidt de var under påvirkning af narkotika, eller de rent faktisk oplevede en tiger. De så en tiger i denne bygning, dette ledig hus det er åbenbart blevet forladt i et stykke tid,” sagde Sergent Jason Alderete, [Houston Police Department] de Største Lovovertrædere, Husdyr dyremishandling Enhed.

Mens fupmager så tiger for en uge siden, det var først mandag, at Bureau of Animal Forordning og Pleje (BARCELONA) officerer og politi fandt dyret. Der havde lagt det der er fortsat uklart.

Tiger var i “en ganske lille bur inde dybest set en garage i et hus, der ikke ser ud som det var i den bedste form,” Houston officielle Lara Cottingham fortalte KPRC. “Så det var vigtigt, at vi får det ud af denne situation.”

I henhold til Houston Chronicle, naboer var helt uvidende om tilstedeværelsen af dyr, med nogle at spekulere, det var et kæledyr, og andre siger, at det udgør en klar trussel mod sikkerheden. Lokal beboer Pablo Briagas fortalte avisen, “jeg har mine børn her. Det er farligt for dem at have a tiger ned ad gaden). Selv hvis de havde det som et kæledyr, der er farligt.”

Tiger er på vej til en BAR for husly på en midlertidig basis, med Cottingham fortæller Krøniken, at deres anlæg var “ikke konstrueret til at rumme store katte.” BARCELONA embedsmænd har været i kontakt med en wildlife refuge, men det vil ikke være i stand til at tage dyret, indtil senere i denne uge, tilføjede hun. KPRC-TV rapporterede, at Houston Zoo sagde, at det ikke har nogen planer om at tage dyret.

Det er ikke klart, hvilke underarter af tiger dyret var, om den af IUCN ‘ s Røde Liste klassificerer alle tigre som truede, med mindre end 4.000 og måske så lidt som omkring 2,150 skønnes at forblive i naturen. Men handel med tigre i fangenskab er løbet løbsk, og Chronicle rapporterede i 2016, at nogle skøn har sat deres nummer i Texas på højere end de vilde stemmer. Mens de er ulovlige at eje i Houston, ifølge papiret, og er blandt de 19 arter af “farlige vilde dyr” er underlagt regulering i staten, ejerskab er hovedsageligt reguleret ud over en “let” undgåelige godkendelsesprocessen i “det personlige amt og langt de landlige vidder.”

Ifølge den Statsmand, på trods af de tusindvis af tigre, der menes at være holdt i hele staten Texas Afdeling af Staten sundhedstjenester talsmand, at kun 50 blev registreret i februar 2018. Dyrs rettigheder og bevarelse aktivister siger, at de usammenhængende kludetæppe af forskellige love på tiger ejerskab i Texas—staten ikke spor, som amter forbud tigre, og amt-niveau håndhævelse er undertiden løs—har resulteret i alvorlige konsekvenser, den Statsmand, der indberettes.

“Tragedien her er, at vi har love, men lovene er ikke effektiv på nogen rimelig måde,” Texas Human Lovgivning, Netværk rådgivende direktør Springe Trimble fortalte Statsmand. “… Du kan købe dem online, eller du kan købe dem på den side af landevejen, eller du kan handle dem med nogen. Der er ikke noget, der kræver et salg slip for sælger. Så sælgeren ikke skal indberette noget, og køberen ikke har til at rapportere noget.”

[KPRC-TV/KTRK/Houston Chronicle]

Dele Denne Historie