Tipster Krasjer Forlatt Texas Hjem for å Røyke Weed, Finner Bur Tiger i Stedet

32

En Sibirsk tiger i Heilongjiang Sibirsk Tiger Park i Harbin, Kina, i 2017.Foto: Kevin Frayer (Getty Images)

En person som kom inn i et forlatt hus i Houston Harrisburg/Manchester-området på jakt etter et rolig sted å toke funnet en tiger i stedet, KPRC-TV rapportert på mandag.

I henhold til KPRC, anonym tipster forståelig nok trodde de var hallusinerer når de fant dyret, en kvinne som politiet sa var stengt i et lite bur sikret bare ved en “skrutrekker og en nylon stropp”:

Den tipster sa de var i huset til å røyke marihuana og trodde de var hallusinerer når de først så tiger, ifølge politiet.

Tiger ble funnet i en “rinky-dink” bur ” i garasjen, som ikke var låst, politiet sa. Garasjen var sikret med en skrutrekker og en nylon stropp, ifølge politiet.

KTRK rapporterte at når tipster kalt 311 å rapportere dyr, politiet mistenkte også at de var under påvirkning av narkotika—selv om undersøker offiserer funnet både tiger og “flere pakker med kjøtt”:

“En bekymret borger kalt 311. De prøvde å komme inn i dette huset for å røyke marihuana. Vi spurte dem om de var under virkninger av rusmidler eller de faktisk så en tiger. De så en tiger i denne bygningen, dette ledige hus som er åpenbart blitt forlatt for noen tid,” sa Sgt. Jason Alderete, [Houston-Politiet] Store Lovbrytere, Husdyr dyremishandling Enhet.

Mens tipster så tiger for en uke siden, det var bare på mandag at Bureau of Animal Regulering og Omsorg (BARC) offiserer og politiet fant dyret. Hvem som hadde lagt den der, er fortsatt uklart.

Tiger var i “en ganske små bur inne i utgangspunktet en garasje i et hus som ikke ser ut som det var i best form,” Houston offisielle Lara Cottingham fortalte KPRC. “Så det var viktig at vi får det ut av den situasjonen.”

Ifølge Houston Chronicle, naboer var helt uvitende om tilstedeværelse av dyr, med noen spekulere det var et kjæledyr og andre sier at det utgjorde et klart sikkerhet trussel. Lokal innbygger Pablo Briagas avisa, “jeg har mine barn her. Det er farlig for dem å ha (en tiger nede i gaten). Selv om de hadde det som et dyr, det er farlig.”

Tiger er bundet for en BARC ly på midlertidig basis, med Cottingham Krønike forteller at anlegget deres var “ikke designet for å huse store katter.” BARC tjenestemenn har vært i kommunikasjon med en wildlife refuge, men det vil ikke være i stand til å ta inn dyr til senere denne uken, la hun til. KPRC-TV rapportert at Houston Zoo sa at det har ingen planer om å ta dyret på.

Det er ikke klart hva som underarter av tiger dyret var, selv om IUCN Red List klassifiserer alle tigre som truede, med mindre enn 4000 og kanskje så lite som rundt 2,150 anslått til å være i naturen. Men handel i fangenskap tigre er frodig, og Krønike rapportert i 2016 at noen estimater har satt sitt nummer i Texas i høyere enn den ville oversikt. Mens de er ulovlig å eie i Houston, i henhold til papiret, og er oppført blant de 19 arter av “farlige ville dyr” underlagt regulering i staten, eierskap er i hovedsak uregulert utover et “enkelt” kan unngås tillater prosessen i “uregistrert fylke og store bygder.”

I henhold til Statsmann, til tross for tusenvis av tigre antas å bli holdt i hele staten, en Texas Department of State Health Services talsmann at bare 50 ble registrert i februar 2018. Dyrs rettigheter og bevaring aktivister sier de inkonsekvente lappeteppe av lover på tiger eierskap i Texas—staten ikke følger med på hvilke fylker forbud tigre, og fylkesnivå håndheving er noen ganger løs—har resultert i alvorlige konsekvenser, Statsmann rapportert.

Det tragiske her er at vi har lover, men lovene er ikke effektive på noen fornuftig måte,” Texas Humane Lovgivning Nettverk rådgivende direktør Hoppe Trimble fortalte Statsmann. “… Du kan kjøpe dem på nettet, eller du kan kjøpe dem på siden av motorveien, eller du kan bytte dem med noen. Det er ingenting som krever et salg slip for selgeren. Så selgeren ikke har til å rapportere noe som helst, og kjøperen ikke har til å rapportere noe som helst.”

[KPRC-TV/KTRK/Houston Chronicle]

Deler Denne Historien