Tipster Crasht Verlaten Texas Thuis om Onkruid te Roken, Vindt Gekooide Tijger in Plaats

22

Een Siberische tijger in de Heilongjiang de Siberische Tijger Park in Harbin, China, in 2017.Foto: Kevin Frayer (Getty Images)

Een persoon die in een verlaten huis in Houston Harrisburg/Manchester buurt op zoek naar een rustige plek om te toke vinden een tijger in plaats daarvan, KPRC-TV gemeld op maandag.

Volgens KPRC, de anonieme tipster begrijpelijk geloofden, waren ze hallucineerde toen ze vond het dier, een vrouwtje dat zei de politie werd gesloten in een kleine kooi die slechts door een “schroevendraaier en een nylon strap”:

De tipster zei ze waren in het huis te roken marihuana en dacht dat ze hallucineerde toen ze voor het eerst zag de tijger, aldus de politie.

De tijger werd gevonden in een “rinky-dink” kooi in de garage, die niet op slot, aldus de politie. De garage is beveiligd met een schroevendraaier en een nylon riem, aldus de politie.

KTRK gemeld dat wanneer de tipster genoemd 311 verslag van het dier, de politie ook vermoedde dat ze onder invloed was van drugs, hoewel het onderzoeken van de ambtenaren zowel de tijger en de “verschillende pakketten van het vlees”:

“Een bezorgde burger genoemd 311. Ze probeert om in dit huis te roken van marihuana. We ondervroegen hen over de vraag of ze waren onder de effecten van de drugs of ze eigenlijk zagen van een tijger. Ze zag een tijger in dit gebouw, deze leegstaande huis dat is natuurlijk verlaten voor een tijdje,” zei Sgt. Jason Alderete, van [de Houston Police Department ‘ s] Grote Overtreders, Vee Dierenmishandeling Eenheid.

Terwijl de tipster zag de tijger een week geleden, het was alleen op maandag is dat het Bureau van de Verordening Dierlijke en Zorg (BARC) officieren en vond de politie het dier. Wie had het daar blijft onduidelijk.

De tijger was in “een vrij kleine kooi in principe een garage in een huis dat niet te kijken zoals het was in de beste vorm,” Houston officiële Lara Cottingham vertelde KPRC. “Dus het was belangrijk dat we het uit die situatie.”

Volgens de Houston Chronicle, de buren waren totaal niet bewust van de aanwezigheid van het dier, met een aantal speculeren was het een huisdier en anderen zeggen dat het die een duidelijk gevaar voor de veiligheid. Lokale inwoner Pablo Briagas vertelde de krant, “ik heb mijn kinderen hier. Het is te gevaarlijk voor hen om (een tijger in de straat). Zelfs als ze het als een huisdier, dat is gevaarlijk.”

De tijger is gebonden voor een BARC onderdak op een tijdelijke basis, met Cottingham vertelt de Kroniek die hun faciliteit is ontworpen naar het huis van de grote katten.” BARC ambtenaren zijn in de communicatie met een wildlife refuge, maar het zal niet in staat zijn om in het dier tot later deze week, voegde ze eraan toe. KPRC-TV gemeld dat de Dierentuin van Houston zei dat het niet van plan het dier mee te nemen.

Het is niet duidelijk wat ondersoorten van de tijger het dier was, hoewel de IUCN Red List classificeert alle tijgers als bedreigd met minder dan 4.000 en mogelijk als we een beetje rond 2,150 geschatte om te blijven in het wild. Echter, de handel in tijgers in gevangenschap is ongebreideld, en de Chronicle in 2016 dat sommige schattingen van hun aantal in Texas bij hogere dan de wilde tellen. Terwijl ze illegaal zijn om zelf in Houston, volgens de papieren, en zijn vermeld onder de 19 soorten van de “gevaarlijke wilde dieren” onderworpen aan de regelgeving in de staat, het eigendom is in wezen niet-gereglementeerde verder dan een “gemakkelijk” te vermijden vergunningsproces in “de niet-geïncorporeerde county en uitgestrekte landelijke vlakten.”

Volgens de Staatsman, ondanks de duizenden tijgers geloofd te worden gehouden door de staat, een Texas Department of State Health Services woordvoerder dat slechts 50 werden geregistreerd in februari 2018. De rechten van dieren en het behoud van de activisten zeggen dat de strijd lappendeken van wetten op tiger eigendom in Texas—het staat niet bijhouden die provincies verbod tijgers, en de county-niveau van handhaving is soms los—heeft geleid tot ernstige gevolgen, de Staatsman gemeld.

“De tragedie hier is dat we wetten hebben, maar de wetten zijn niet effectief te zijn in een redelijke manier,” Texas Humane Wetgeving Netwerk van advies-directeur Overslaan Trimble zei de Staatsman. “… Je kunt ze kopen online, of je kunt ze kopen op de kant van de snelweg, of je kan ruilen met iemand. Er is niets dat vereist een sales slip voor de verkoper. Dus de verkoper niet iets melden, en de koper hoeft geen melding te doen van alles.”

[KPRC-TV/KTRK/Houston Chronicle]

Deel Dit Verhaal