Tesla på Mars, den Afrikanske gletsjere og andre nyheder af høj teknologier

32

Mens der i Afrika, på udkig efter spor af gletsjere (og se!), og robotter er oplært til at spille jenga, Tesla Elon musk på kryds og tværs af plads… ved den måde, hvad er der med hende? Lad os se, på samme tid, andre nyheder i denne uge løb.

1. Det har været præcis 12 måneder siden den første lancering af super-tunge luftfartsselskab raket Falcon Heavy. Sammen med at det blev sendt ud i rummet i den private bil af virksomhedens grundlægger, Elon musk Tesla Roadster, på hjulet, som var dummy Starman. El-bilen kom til hyperbolsk bane af Jorden, og derefter gik på en rejse ind i det dybe rum.

Hvor er den bil nu? Roadster, og føreren nåede kredsløb om Mars i begyndelsen af November sidste år, og er stadig derinde et eller andet sted, om 365 millioner km fra Jorden. Selvfølgelig, nogen konklusioner om placering af den bil, der udelukkende er baseret på matematiske beregninger. Selve maskinen er meget lille, så det kan ses, selv med de mest avancerede jordbaserede teleskop, og tilsluttet dette tilfælde en slags space telescope, som Hubble, det var helt utilgiveligt luksus.

Selvfølgelig, Tesla for evigt med sin chauffør til at cirkel Solar system ikke kan. “Plads superbil” vil i sidste ende falde, enten til Venus eller til Jorden, hvis rester eller en asteroide vil ikke kollidere.

2. Kan du tro, at der var engang, i den lander i Afrika var forbi enorme gletsjere. Hvis du mener, at hele den lange historie af kontinenter ændret deres placering, kan dette være. På det område i ørkenen land Namibia, fandt de bakker en særlig form, der typisk opstår på steder, hvor de hurtigt flydende gletsjere.

Друмлин в Африке

Typisk, disse bakker mødes i en temmelig koldt lande som Canada, Tyskland, Finland og Grønland. Godt, hvad der er fantastisk?Omkring 300 millioner år siden, og det land, som nu kaldes Namibia, var et sted over sydpolen.

Så i Afrika, det var ikke altid varmt!

3. Vil du høre en joke? Vores galakse ikke var flad skive, som tidligere troede! Tættere på kanten af galaksen bliver mere komprimeret eller sammenkrøllet i “harmonika”. Forskerne mener, at denne opdagelse vil tvinge os til at revurdere vores aktuelle stjernekort.

I den nye undersøgelse, astrofysikere har bekræftet, at vores galakse er ikke som en flad pandekage eller endda bogstavet S, som angiver tidligere kortlagt distribution af brint, og har en smuk figur, hvis kanter flettet i usædvanlige krøllet og komprimeret spiral.

For at bekræfte den usædvanlige form af vores galakse hjulpet flere tusindvis af stjerner, der er beliggende i den ydre periferi. Åbning af en sådan usædvanlig form, der forklarer mange mærkværdigheder i adfærd stjerner i udkanten af pladsen, og det vil bidrage til at afklare deres status, alder og andre egenskaber. Det er nu, er alle lærebøger til at ændre?

4. I mellemtiden, I Rusland, der blev lanceret den første genanvendelige fly. Enheden vil blive udstyret med en raket motor 14Д30 — det er brugt på den øverste fase blok “breeze-M”. Med dens hjælp vil det være muligt at flyve i en højde på op til 160 kilometer (output satellitter, der kredser i en højde på op til 500 kilometer). Ubemandede raket beregnet til mindst 50 fly.

Enheden ikke bruges til angreb formål, og når en raket vil kun blive brugt russiske komponenter. Udarbejdelsen af den første “flere” russisk fly har en pris på 55 millioner rubler. Omkostningerne i den anden fase af værker, der er anslået til 280 millioner rubler.

Dens ubemandede rumfærge er også ved at udvikle det amerikanske firma Boeing, som er produceret af X-37B for US air force. Efter den femte løb, han var med i kredsløb i over 500 dage. Og hvad er vi værre?

5. Og USA er nu på udkig efter et firma, der vil brænde tonsvis af hemmelige oplysninger. Til rådighed for forskere, der er omkring 1,8 tons af it-udstyr, der omfatter magnetiske, optiske og solid-state-enheder til lagring af data. Blandt de data, der er gemt i dem, kan være oplysninger om test-systemer jorden våben og forskning raketter.

Горящий жесткий диск

Ad udkig efter en service provider til at ødelægge data, der er angivet, at alle de nødvendige udstyr til at “brænde ned”. On-site brændende bør være, døgnet rundt, sikkerhed og overvågning kameraer med optagedato og-tid. Efter underskrivelsen af kontrakten, vil selskabet har kun 10 dage til ødelæggelse af data. Det forventes, at den brændende proces vil tage omkring 8-10 timer, og aftalen vil blive gennemført frem til September 30.

Vi tror, at vi ved, hvor hurtigt det vil være underholdende.

Disse er de vigtigste nyheder fra verden af højteknologi til uge. Hvornår tror du, at Tesla vil falde til Jorden? Skriv om det i vores Telegram chat.