Studien beskriver Hvordan Telefonen Selskapene Tære på Familiene til de Innsatte i Lokale Arrester

26

Foto: AP

En rapport publisert på mandag av Fengsel politisk Initiativ fremhever rov praksis av fengsel teknologi for bedrifter i by – og county-kjøres arresten, hvor de innsatte og deres familier fortsette å betale astronomiske priser” for å plassere telefonsamtaler som ville koste gjennomsnittlig forbrukere nesten ingenting.

Mens kostnaden for å ringe fra et statlig fengsel har falt jevnt de siste ti årene, landsomfattende innsats for reform, har gjort lite for å dempe mulige kostnader i lokale arrester, som er okkupert av et vell av fattige pretrial saksøkte—fanger som ikke har blitt dømt for forbrytelsen som de har blitt fengslet, men som er i stand til å gjøre kausjon.

Ifølge studien, den gjennomsnittlige kostnaden av å plassere en telefon fra en lokal fengsel er over tre ganger så stort som et anrop som er plassert fra et statlig fengsel. Imidlertid, i noen tilfeller er mer ekstreme enn andre. I Illinois arrester, for eksempel kostnaden av å plassere en samtale er 52 ganger høyere enn i landets fengsler. I Arkansas, kostnadene er bare tre ganger høyere, men en 15-minutters kan samtalen koster oppover på $25.

Skjermbilde: Fengsel Politisk Initiativ

I en 2017 tale, Texas Høyesterett Chief Justice Nathan Hecht bemerket at omtrent 75 prosent av folk i Texas arrester hadde ikke blitt dømt, ifølge the Texas Tribune. Den gjennomsnittlige kostnaden for en 15-minutters anrop fra en Texas fengsel er $6.50, i motsetning til $0.90 per minutt i en tilstand fengsel.

Den ublu kostnadene av beboer samtaler har lenge vært et mål av criminal justice reform talsmenn som attributtet på unødig priser til rov praksis av beboer samtale leverandører. Ifølge studien, disse praksisene inkluderer imponerende skjulte avgifter til hensikt å omgå regler som cap priser, eller hva fangene og deres familier betale per minutt per samtale. Disse inkluderer “avgifter for å åpne en konto, har en konto, sette inn penger, lukke en konto, kan du få en refusjon, [eller] motta en regning,” studien forfatterne skriver.

I 2015, Federal Communications Commission (FCC) bemerket at ekstra avgifter kan “øke kostnadene for familier som bor i kontakt med telefonen med sine kjære som er fengslet med så mye som 40%.”

Studiet i tillegg påpeker hvordan Securus, en av de største fengsel telefon-leverandører, går den ekstra mila for å presse familiene til fangene til å bruke sin telefon-systemet i minst kostnadseffektiv måte:

Snarere enn oppfordrer familier til å lage pre-betalte kontoer—eller å legge av penger til en utarmet konto—Securus i stedet styrer folk til å betale for hver samtale individuelt. Av følelsesmessig manipulering familiemedlemmer til å betale for individuelle samtaler heller enn å opprette kontoer, selskaper drive opp gebyr inntekter. Andre tjenester—for eksempel lading familier til å lytte til beskjeder fra sine kjære i fengsel—på samme måte manipulere forbrukerne og øke inntektene fra avgifter. Verken offentlig sikkerhet eller forbruker “bekvemmelighet” dra nytte av disse unødvendige, men svært lønnsom samtale produkter.

Studien tillegger pris forskjeller mellom fengsel versus fengsel samtaler, delvis, til telefonen selskaper’ forståelse av at lokale tjenestemenn som kjøres arresten er karakteristisk sårbare for rov-kontrakter. Rapporten notater, for eksempel, at de fleste arrester er i stand til å ha råd dyre konsulenter for å forhandle telekommunikasjon kontrakter. “Lokale arrester er ikke vesentlig dyrere å betjene enn statlige fengsler,” heter det i rapport. “Heller, telefon-leverandører har lært hvordan å dra nytte av den iboende svakheter i hvordan lokale arrester, i motsetning til statlige fengsler, tilnærming eøs.”

Men fengsel telefonen tilbydere også incentivize høye priser ved å tilby fengsel fasiliteter med en andel av sin inntekt i form av “kommisjoner.” Som Fengselet politisk Initiativ forklarer:

Fengsel telefonen selskaper begynt å tilby provisjoner til arrester og fengsler for å vinne kontrakter fra selskaper som ikke tilbyr dem. Hva de ikke forvente var at lensmenn ville blitt avhengige av denne nye inntekter. Selskapene ble tvunget inn i et “våpenkappløp,” konkurrerende å gi bort mer og mer av sine inntekter fra telefonsamtaler, bød provisjoner smøg seg stadig nærmere 100%.

En annen groteske eksempel er forholdet mellom fengsel-telefonen og penger-transfer selskaper, som, som detaljene i rapporten, byttedyr først og fremst på familiene til fanger som lever i fattigdom. Til vidd, innbetalinger til fengsel-kontoer telefonen av folk som ikke har bankkontoer er vanligvis gjort gjennom pengeoverføringer med selskaper som WesternUnion eller MoneyGram, som har økt kostnadene for overføring av midler til enkelte fengsel telefonen selskaper, for som de får et kickback.

Ifølge rapporten, WesternUnion og MoneyGram både lade familier tvunget til å stole på Securus en $12 avgift, mens utbetalinger til andre leverandører kan koste bare halvparten så mye. “Forklaringen er at Western Union og MoneyGram er å samle en del av denne avgiften på vegne av telefonen tilbydere, noe som FCC har til hensikt å forby,” heter det i rapport, og legger til: “Familier, og fasiliteter som ville være rett å kalle dette skjult avgift en form for utbytting.”

Siden arrester ikke typisk holde fangene på veldig lenge, og rapporten konkluderer med, det er mer vanskelig for familier som er påvirket av høye kostnader for å utøve politisk press på administratorer som beveger telefonen kontrakter. “Mange statlige lovgivere—og i forlengelsen Public Utility Provisjoner og andre lover og organisasjoner i det sivile samfunn—betale svært lite hensyn til individuelle arrester eller statens samlede fengsel politikk”, står det.

Les hele Fengsel Policy Institute rapporten her.

Deler Denne Historien