Som elektromagnetiske bølger fra lynnedslag påvirker de levende celler?

34

På ethvert tidspunkt, i forskellige dele af verden, buldrende omkring 2000 tordenvejr. Energi fra den konstante lynnedslag giver genlyd i den zone mellem jorden og ionosfæren, hvorfor der er sådan en ting som Schumann resonans. Man mente, at de elektromagnetiske felter, der bliver genereret med en meget lav frekvens, der ikke påvirker levende organismer, men forskere fra tel Aviv University bevist det modsatte. Heldigvis, den indvirkning, disse områder har på de organismer en positiv indvirkning.

Резонанс Шумана

Ifølge ledende forfatter af undersøgelsen Colin pris, en atmosfærisk felter har på levende celler beskyttende virkninger. For eksempel, det er især mærkbar i løbet af mangel på ilt.

For at bevise deres hypotese, at forskere har rekonstrueret det magnetiske felt så tæt som muligt til den, der produceres af Schumann resonanser — frekvens varierede fra et lavt 7.6 til 8 Hz. At udsætte celler af rotte hjerte for hans indflydelse i 30-40 minutter, forskerne så, at status for disse celler, varierer betydeligt.

De har bemærket en reduktion i tre vigtige indikatorer for celle skader:

  • spontane veer;
  • transienter med udgivelsen af calcium;
  • frigivelse af enzymet kreatin kinase.

Det er bemærkelsesværdigt, at efter frakobling af området bure tilbage i original stand.

På det tidspunkt undersøgelsen blev foretaget på celler i rat. Virkningerne af elektromagnetiske felter for cellerne i andre dyr, er stadig ukendt, men sandsynligheden for en positiv effekt er meget høj. I fremtiden vil denne opdagelse kunne være et udgangspunkt for at skabe nye metoder til behandling af forskellige celler.

Dette er den første undersøgelse, der viser sammenhængen mellem Schumann resonans, og den tilstand af levende celler. Det kan forklare, hvorfor alle levende organismer har elektrisk aktivitet i den samme spektrale område.

Colin Pryce, forfatter af undersøgelsen

Hvad synes du om de nye opdagelser af forskere? Din mening skriv i kommentarerne eller start en diskussion i vores Telegram chat!