Reddit Lander $150 Millioner Fra Den Kinesiske Censur Giant Tencent

38

Foto: Cody Glenn (Flickr)

Reddit har rejst en $300 millioner investering runde led med $150 millioner kontant indsprøjtning fra den Kinesiske tech titan Tencent. I mellemtiden, den San Francisco-baserede sociale medier websted, til en værdi af $3 milliarder, og rangeret som den sjette mest populære hjemmeside i Usa, er stadig forbudt i Kina.

Article preview thumbnail

Reddit, der er Forbudt i Kina, Er Angiveligt Sat til Jord $150 Millioner Investering i et Kinesisk…

Der virkelig tænker på, hvor pengene kommer fra, så længe du får de penge?

Læs mere Læs

Ud over at Tencent, Reddit også rejst $150 millioner fra en gruppe af andre investorer, der omfatter Andreessen Horowitz, Sequoia, Troskab, og Snoop Dogg, rapporterer Reuters.

Nyheden udløste modreaktion fra Reddit brugere, der har lagt indhold, der er forbudt af Kinas regering på den USA-baserede site. Tusindvis af seere, der så billeder af 1989 på den himmelske freds plads pro-demokrati rally, en protest og efterfølgende statslige overgreb, der er berømt forbudt i Kina. Andre protest stillinger, der er inkluderet pro-Taiwan-beskeder og kritik af den Kinesiske præsident, Xi Jinping.

Mange redditors også sendt Peter Plys, en usandsynlig, men fremtrædende de seneste offer for den Kinesiske censur. Kritikere af Xi sagde, leder af Kinas Kommunistiske Parti lignede tegnefilm bære, når han var i forhandlinger med den AMERIKANSKE Præsident Barack Obama. Sammenligning født tusindvis af memer og i sidste ende førte til en decideret nationale forbud.

Tencent er en aktiv og aggressiv global investor med over 600 af disse tilbud i en række forskellige virksomheder rundt omkring i verden, herunder en håndfuld Amerikanske virksomheder, der er også forbudt i Kina. Men Reddit og Tencent er mærkelige sengekammerater på grund af Reddit ‘ s historiske henvisning til ytringsfrihed som kernen til sin mission, mens Tencent er en af de vigtige arkitekter af the Great Firewall of China, den mest sofistikerede censur regime i historien.

Som Adrian Shahbaz, Forskning, Direktør for Teknologi og Demokrati på rettigheder vagthund Freedom House, fortalte Gizmodo tidligere i denne måned, Kina ‘ s censur apparater er i høj grad misforstået. Det er ikke, som man måske kan forestille sig, “denne store ting, staten har bygget,” Shahbaz sagde. I stedet, det er virksomheder som Tencent, der er “ansvarlig for at luge ud i ugunstige oplysninger online.”

Tencent står til at vinde ud af Reddit ‘ s succes, mens sin egen sociale medier mærker, herunder messenger QQ og app WeChat, er omfattet af cutting-edge overvågning og censur, der er udviklet af Tencent på foranledning af regeringen i Beijing.

Forskere på Canadas Citizen Lab har for nylig rapporteret om Tencent opfindelsen af nye censur teknikker.

“De algoritmer til at udføre denne form for billede-filtrering er beregningsmæssigt dyrt i form af tid og energi,” rapport forfatter Jeffrey Knockel sagde. “At udføre denne type filtrering er den sidste ting, Tencent ønsker at spilde penge på, men den omstændighed, at det ikke tyder på, at der er en stor mængde af pres Tencent modtager fra den Kinesiske regering til at gennemføre det.”

Hvis du arbejder på Reddit eller Tencent, Gizmodo vil gerne vide mere om den inde perspektiver fra disse to tech virksomheder: e-Mail poneill@gizmodo.com eller brug Signal til besked +1-650-488-7247.

Dele Denne Historie