Nu Ved Vi, Hvor Meget en 8K-TV Vil Koste (Så Meget)

36

Billede: Samsung

De fleste af de store TV-producenter, som LG og Sony, der var ivrige efter at vise deres enorme 8K sæt i januar, men hvis du blev ramt med TV misundelse, du var frustreret, fordi ingen på den vis var villige til at tale om, hvor meget over 33 millioner pixels ville koste. Men Samsung har annonceret, tilgængelighed af og priser i dag for sin 8K Q900-serien—så forbered dig på at tilbringe $15.000, hvis du ønsker, at 85-tommer 8K-TV.

Den 85-tommer Q900 fragt starter i dag (med en nuværende anslået skib dag af 7 til 10 dage), og udover at have flere pixel, end du måske har brug for i øjeblikket, Q900 vil også have de fleste af de andre funktioner, vi er kommet til at forvente fra Samsung ‘ s top of the line-Tv. Hvilket betyder, at en omgivende tilstand, hvor TV-dæmper, når den ikke er i brug—matcher eller supplerer den mur og de omkringliggende belysning, støtte til AMD Freesync via HDMI, støtte til Apple AirPlay 2 og iTunes Film og TV-Shows, og snart support for Google-Assistent og Amazon Alexa.

Men, naturligvis, den store grund til at købe den Q900-serien er den gigantiske antallet af pixels. Det har en opløsning på 7,680 af 4,320 pixels—det dobbelte af en 4K-TV. Desværre er der næsten ingen indhold, der er tilgængeligt i 8K, og i stedet er du nødt til at beskæftige sig med 4K eller lavere opløsning indhold opskaleret til 8K.

På CES-messen i januar, Samsung gav mig et kig på mulighederne for dens opskalering. I en kontrolleret demo, hvor Samsung har leveret 4K og lavere opløsning indhold, det var opskalering, 8K panel var imponerende, men den virkelige test vil være, at forsøge at se alle de andre ting,—som gamle TV viser opskaleret fra 480p, eller en Netflix stream, der har fået fuzzy, fordi alle i nabolaget æder båndbredde.

Vi vil have en bedre idé om, hvordan TV håndterer alle, at når vi gennemgår det. Hvis du ikke kan vente, kan du slippe din $15,000 nu. Selvom Samsung sælger det i flere størrelser—alle, der er billigere. Den 82-tommers version skibe Marts 15 til $10.000, 75-tommer version skibe Marts 1 til $7,000, og den 65-tommer version skibe Marts 1 om $5.000. Det er virkelig dyrt, men i retfærdighed, den 65-tommer-version lander fast i den meget høje ende for en 4K-65-tommer sæt. Om 8K vil være det værd (og jeg har hørt gode argumenter både for og imod det), er endnu uvist.

Også ting, der mangler at blive set? Udgifterne til de endnu større 98-tommer 8K sæt. Det vil forhåbentlig ankommer senere i år, og du kan forvente at bruge omkring det samme som en meget billig bil.

Dele Denne Historie