LinkedIn Er Drejelige Hårdere Til Video

22

Foto: Paul Sakuma (AP)

Hvis du ligesom mig, du tænker på LinkedIn, som det sidste sted, du ønsker at bruge tid online. Det er chock fuld af spam, vagt business-tema blog-indlæg, der spænder fra de helt stedsevarende og indsigt, ingen har bedt om, for at bizar rants, og UI beslutninger, der tilsyneladende er designet til at fremmane følelsen af en kælder aflukke. Det er ikke engang tælle kontrovers over nogle af dets anvendelser af brugernes data. I bedste fald er det Dilbert af sociale medier, og i værste fald er det… Scott Adams af sociale medier.

Tja, en god nyhed! Nu kommer det til at begynde at forsøge at vise dig endnu mere video.

TechCrunch rapporteret på mandag, at LinkedIn lancerer LinkedIn Live, “at give mennesker og organisationer mulighed for at sende real-time video-for at vælge grupper, eller til LinkedIn store verden.” Det er rettet mod den form for indhold, som brugerne efter al sandsynlighed ønsker egentlig ikke at se, men måske på et eller andet tidspunkt være forpligtet til at logge på og stirre på i faglige grunde:

Første live-indhold, som LinkedIn håber, at broadcast linjer op med den type emne, du måske allerede se i LinkedIn ‘ s news feed: planen er at dække konferencer, produktanmeldelser, Q&As og andre begivenheder led af influencers og mentorer, kontortid fra en stor tech selskab, indtjening opkald, graduering og uddelinger og meget mere.

… [Start partnere] omfatter Wirecast, Skifter Studie, Wowza Media Systems, Socialive og Brandlive, “med mere til at komme i de følgende uger,” LinkedIn sagde.

Her er et eksempel på, hvad der kunne ligne, per TechCrunch, komplet med fascinerende kommentarer som “Hvad var den største udfordring, du står overfor, som en virksomhed i år?” og “Interessant perspektiv…”:

Grafik: LinkedIn (TechCrunch)

LinkedIn har allerede haft video for omkring 17 måneder, ifølge TechCrunch, men dets leder af product management Pete Davies fortalte stedet, at en Live er blevet den “mest ønskede funktion.” Videoannoncer er også indbringende, og de seneste ansøgninger fra sin ejer, Microsoft, angivet, at dets ad virksomhed har været vokser hurtigt på LinkedIn ‘ s platform. TechCrunch bemærkes, at LinkedIn kan også komme ind monetarisering muligheder som premium video-feeds (konferencer, etc.) eller opladning virksomheder til at sende ting som indtjening rapporter, selvom LinkedIn nævner ikke, om det var i betragtning af disse muligheder.

I alle tilfælde, LinkedIn Live vil blive rullet ud til brugere i USA i en invitation-only beta snart. Engang derefter vil slutte sig til andre for nylig tilføjet funktioner som voicemail og “Studerende Stemmer,” en Snapchat Historier-lignende video produkt. Nyde.

[TechCrunch]

Dele Denne Historie