LinkedIn Er Bevegelig Hardere Inn Video

29

Foto: Paul Sakuma (AP)

Hvis du er som meg, du tenker på LinkedIn som det siste stedet du ønsker å tilbringe tid på nettet. Det er proppfulle av spam, vagt business-tema blogginnlegg som spenner fra det helt endeløs og innsikt ingen spurte for å bisarre rants, og UI beslutninger som synes å være utformet for å trylle frem den følelsen i en kjeller bås. Det er ikke engang telle kontroversen over noen av dens bruk av brukerens data. I beste fall er det Dilbert av sosiale medier, og i verste fall er det… Scott Adams av sosiale medier.

Vel, gode nyheter! Nå det kommer til å begynne å prøve å vise deg enda mer video.

TechCrunch rapporterte mandag at LinkedIn er å lansere LinkedIn Live, “å gi mennesker og organisasjoner muligheten til å kringkaste video i sanntid for å velge grupper, eller til LinkedIn store verden.” Det er rettet mot den type innhold som brukere i all sannsynlighet ikke faktisk ønsker å se på, men kanskje på et eller annet tidspunkt være forpliktet til å logge inn og se på for profesjonelle grunner:

Første live-innhold som LinkedIn håper å kringkaste linjer opp med den slags motiv du kan allerede se i LinkedIn ‘ s news feed: planen er å dekke konferanser, produktnyheter, Q&As og andre hendelser led av påvirkere og mentorer, kontortid fra en stor tech-bedrift, lønn, samtaler, eksamen og priser seremonier og mer.

… [Lanseringen parters] inkluderer Wirecast, Switcher Studio, Wowza Media Systems, Socialive og Brandlive, “med mer kommer i de følgende ukene,” LinkedIn sa.

Her er en forhåndsvisning av hva som kan se ut som, per TechCrunch, komplett med fascinerende kommentarer som “Hva var den største utfordringen du står overfor et selskap som dette året?” og “Interessant perspektiv…”:

Grafisk: LinkedIn (TechCrunch)

LinkedIn har allerede hatt video for ca 17 måneder, ifølge TechCrunch, men director of product management Pete Davies fortalte nettstedet som en Live-alternativet har vært den mest etterspurte funksjonen.” Videoannonser er også lukrativt, og de siste innleveringene fra sin eier, Microsoft, angitt som sin annonse virksomhet har vært vokser raskt på LinkedIn som plattform. TechCrunch bemerket som LinkedIn kan også komme inn inntektsgenerering muligheter som premium video-feeder (konferanser, etc.) eller lading selskaper til å kringkaste ting som resultat rapporter, selv om LinkedIn gjorde, for ikke å snakke om den ble tatt i betraktning disse mulighetene.

I alle fall, LinkedIn Live, vil bli rullet ut til å velge brukere i USA i en invitasjon-bare beta snart. En gang etterpå vil bli med andre nylig lagt til funksjoner som personsvar og “Student Stemmer,” en Snapchat Historier-som video produktet. Nyt.

[TechCrunch]

Deler Denne Historien