Google Is het Toevoegen van Uitstekende Rechts-Click-Functies aan Gmail

30

Afbeelding: Google

“Google is het maken van wijzigingen aan Gmail” is niet een uitdrukking die we gewend zijn te horen zonder er een rilling gaat onze wervelkolom. Maar deze keer zijn we met een goed gevoel over.

Op maandag kondigde Google aan dat het toevoegen van een ton van de nieuwe opties aan het menu wanneer een gebruiker met de rechtermuisknop klikt op een e-mail. Op dit moment, een rechts-klik, geeft u drie opties: Archief, Markeren als Gelezen of Verwijderen. Gauw, heb je vrijwel elke functie die u zou kunnen vragen om in dat kleine menu ligt op slechts een enkele klik van je verwijderd:

Afbeelding: Google

Alles wat je echt nodig om te weten is dat de optie zal er snel zijn. Gebruikers op de snelle release planning moet beginnen om het te zien vandaag, en de uitrol naar iedereen begint op 22 februari.

Onlangs hebben gedwongen tot het gebruik van de vernieuwde versie van Gmail en het vinden van mezelf toenemende geven in de dystopische de hel van de auto-complete functie, ik zou niet hebben gedacht dat ik steeds enthousiast over eventuele wijzigingen in mijn e-mail waar verandering is slecht. Het feit dat dit niet een spel-veranderende tweak is waarom het geweldig is. Rechts-klikken op de opties wordt slechts een natuurlijke zaak, en ik weet dat ik veel van gebruiken.

[Google via De Berm]

Deel Dit Verhaal