Google Er å Legge Gode Høyre-Klikk-Funksjoner som Gmail

30

Grafisk: Google

“Google gjør endringer i Gmail” er ikke et ord vi er vant til å høre uten en grøsser som går opp vår ryggrad. Men denne gangen, vi føler deg ganske bra om det.

På mandag, Google annonserte at det vil være å legge til massevis av nye alternativer til menyen når en bruker høyre-klikker på en e-post. For tiden er en høyre-klikk, gir du bare tre valg: Arkiv, Merk som Lest, eller Slette. Snart, vil du har praktisk talt alle funksjoner du kan be om i den lille menyen som ligger bare ett klikk unna:

Skjermbilde: Google

Alt du egentlig trenger å vite er at muligheten vil være der snart. Brukere på rask utgivelsesplan bør begynne å se det i dag, og utrulling til alle som vil begynne på februar 22.

Etter nylig å ha blitt tvunget til å bruke den nye versjonen av Gmail og finne meg selv øke gir i dystopic helvete av autofullfør-funksjonen, ville jeg ikke ha tenkt meg å få spent om eventuelle endringer til min e-post der endringen er dårlig. Det faktum at dette ikke er en lek-skiftende tweak er hvorfor det er flott. Høyre-klikke for valg er bare en naturlig ting, og jeg vet at jeg vil få mye bruk ut av det.

[Google via Randen]

Deler Denne Historien