Én av Fem AMERIKANSKE Tenåringer Vaped i 2018, og FDA Er Ikke Glad for Det

39

Foto: Getty Images

På mandag, den U.S. Food and Drug Administration utstedte sin sterkeste fordømmelse av ungdoms vaping ennå, etter utgivelsen av nye data fra Centers for Sykdom Kontroll og Forebygging. I henhold til CDC, én av fem av høy schoolers tok opp vaping i 2018, er en betydelig hopp fra 2017. FDA-sjef Scott Gottlieb gikk så langt som å kalle ungdoms vaping en av byråets “største offentlige helse-utfordringer.”

Dataene kommer courtesy of National Youth Tobakk Undersøkelse, et stort, nasjonalt representative poll of middle school og high school-elever over hele landet. (I 2017, mer enn 17 000 studenter fra 241 skoler tok undersøkelsen.)

Sist November, CDC utgitt foreløpige data fra undersøkelsen, som er anslått at over 3,6 millioner barn brukte e-sigarett produktene minst én gang i løpet av de siste 30 dager i løpet av 2018. Det er 1,5 millioner flere barn enn det som er antatt å ha gjort det samme i 2017. På mandag, den CDC utgitt en ny rapport som setter teen vaping trend mot et bakteppe av samlet bruk av tobakk.

E-sigaretter er ansett som et tobakksprodukt av CDC og FDA, til tross for det faktum at det er ingen faktiske tobakk i dem. Når det er sagt, nikotin vanligvis vaped i disse produktene er avledet fra tobakk anlegget, men ikke fra samme type tobakk røykere lys opp (og det er minst ett selskap som prøver å gjøre syntetiske, tobakk-fri nikotin en ting).

Av CDC ‘ s definisjon da, det var 4,9 millioner unge brukere av tobakksprodukter i 2018. Mer enn én av fire med høy schoolers (27 prosent) som brukes tobakksprodukter, mens man i 14 midt-schoolers (7.2 prosent) gjorde det samme. Blant høy schoolers, som representerer 38 prosent hoppe fra 2017, helt på grunn av e-sigaretter—nesten 21 prosent av høy schoolers hadde vaped i 2018. Det er vanskelig å si hvor mange av disse brukerne var vanlig vapers, i motsetning til noen som bare eksperimentert i løpet av den siste måneden. Men ifølge de CDC, andel av de som hadde ofte brukt e-sigaretter (definert som vaping minst 20 av de siste 30 dager) også klatret i 2018, fra 20 prosent av brukerne til 28 prosent.

Mens vaping er sannsynlig mindre skadelig enn tradisjonell røyking, FDA og noen (men ikke alle) forskning har antydet at tenåringer som vape er mer sannsynlig å eventuelt bytte til tobakk sigaretter, inkludert noen som ville har aldri røykt i første omgang. Hvis denne bryteren skjedde på en stor nok skala, tobakk eksperter har bekymret, det ville bremse eller til og med reversere en jevn nedgang i røyking priser—utvilsomt en av landets største offentlige helse-seire.

“Vi må stoppe utviklingen av ungdom e-sigarett bruker fra å fortsette å bygge og vil ta nødvendige tiltak er nødvendig for å sikre at disse barna ikke blir fremtiden røykere,” sa Gottlieb i en uttalelse.

Sist November, i forbindelse med CDC ‘ s utgivelse av ungdoms vaping data, FDA annonsert at det ville forfølge tunge restriksjoner, men ikke et direkte forbud, på smak e-sigarett produkter som er solgt i butikker. Juul Labs, som har trendy, nikotin-rik produkter har blitt plukket ut som spesielt fristende å tenåringer, preempted FDA ‘ s svar ved å annonsere at de ville trekke de fleste av sine flavored produkter av fysisk butikk hyllene.

FDA har ikke stoppet det, skjønt. Siste uken, er det satt i gang en enforcement handling mot to Walmart og Circle K-butikkene for salg av tobakksvarer til mindreårige (hvis handlinger kan gå gjennom, ville det bar butikkene selge tobakk i 30 dager). Byrået har også satt Walgreens på varsel, med Gottlieb sa at han ville forsøke å arrangere et møte med kjede til å diskutere sine gjentatte brudd på salg av tobakksvarer til mindreårige. Gottlieb også kritisert Juul ved navn nylig for ikke å gjøre nok for å løse ungdoms vaping, spesielt i lys av sin $13 milliarder tilbyr med tobakk gigantiske Altria siste året som ga selskapet en på 35 prosent i Juul ‘ s innsats.

Den nye CDC-rapporten gir en skarp kontrast til en stor studie i STORBRITANNIA publiserte bare siste måned, som fant at e-sigaretter—i forbindelse med atferdsvansker rådgivning—kan hjelpe røykere slutte mye mer effektivt enn tradisjonelle behandlinger som nikotinplaster eller tyggegummi.

Mens Gottlieb gjorde hevde at e-sigaretter kan fortsatt spille en rolle i å kjøre ned røyking priser, han også gjentok at byrået “vil ikke tillate at muligheten til å komme på bekostning av addicting en helt ny generasjon av barn til nikotin. Vi må lukke on-ramp av nikotin avhengighet for barn, selv om det risiko innsnevring av-rampen fra å røyke for voksne.”

[FDA, CDC]

Deler Denne Historien