Bose släppt en ny version av sin tekniskt avancerade hörlurar

35

Företaget Bose för många behöver ingen introduktion — det har blivit en erkänd marknadsledare inom området ljud enheter, som kännetecknas av att en av de första och introducerar avancerad teknik. Bose gjort en enorm insats i segmentet för enheter med aktiv brusreducering, men bestämde sig för att inte stanna och under det senaste året bara har producerat flera top-end hörlurar. Vad företaget utmärker sig i det tekniska området?

Den första hörlurar för sömn

SleepBuds Bose hörlurar med vitt brus speciellt utformad för att sova. Silikon hörlurar blockerar omgivande ljud. Aktiv brusreducering, men det finns inbyggda mönster låter som ljudet av vattenfallet och prasslande löv som choke resten. Det finns tio förinställda ljud med möjlighet att lägga till nya. Batteriet räcker ca 16 timmar aktiv och 16 timmar kan läggas till, röjning av rutan.

Ljudisolering i bilar

På CES 2019 Bose visade Vägen system QuietComfort Kontroll av Buller, som kan installeras i bilar. Det består av mikrofoner som plockar upp ljudvågor från utsidan, liksom en uppsättning av accelerometrar för att upptäcka vibrationer, t ex när du passerar en grov väg. I själva verket i bilen mycket snart att det var en fullt aktiv brusreducering.

Hörlurar utan sladdar. Ganska

Även förra året, debuterade trådlösa hörlurar Bose SoundSport Gratis, vilket kan hänföras till den typ av “true wireless”, det är, de är inte anslutna med kablar. Detta är det första försöket att Uttrycka sig i en helt ny riktning, och det lyckades (nog för att läsa denna översyn): hörlurar ger ett ljud av mycket hög kvalitet (särskilt för denna typ av enheter), lämnar bakom alla rivaler, inklusive Apple med sina AirPods. På den vänstra hörluren är placerad bara en knapp — det ansvarar för att växla mellan olika källor minne. Hörlurarna kan komma ihåg upp till 7 olika enheter. Men det viktigaste — SoundSport Gratis skydd mot fukt IPX4-Protokollet, så gör det bästa av dem på löpbandet utan problem — den speciella beläggning skyddar hörlurarna från svett.

Men hörlurarna ser väldigt cool, särskilt den nya “Uv”. Denna modell släpptes i begränsad mängd och började säljas i Ryssland 8 Feb. Plastlåda med en fin cover och ovanliga mönstrade paneler, på toppen av den som är placerade tillverkarens logotyp, ser väldigt cool. Om du vill ta en limited edition-version av dessa hörlurar, bör skynda, eftersom de är bara en och en halv månad.

Självklart, Bose är fortfarande en av pionjärerna inom hela branschen under de senaste åren, Bluetooth-hörlurar har gjort ett allvarligt steg framåt, och något säger oss att detta inte är den gräns.