Blår, Grindr, og Andre Dating-Tjenester har Undladt at Beskytte Børn mod Seksuel Udnyttelse: BRITISKE Rapport

23

Foto: Getty

Dating apps, herunder Svamp og Grindr har kunnet forhindre, at seksuel udnyttelse af børn på deres platforme, dels på grund af svag alder foranstaltninger, ifølge en ny rapport fra the Sunday Times.

Gennem en offentlige registre anmodning, the Sunday Times indhentet dokumenter fra ti BRITISKE politi beskriver flere tilfælde af børn, misbrug og seksuel udnyttelse, der involverer online dating-tjenester. De hændelser, der indgår en 16-årig pige med downs syndrom, der blev udnyttet til at sende nøgen billeder, en otte-årig, der havde en “seksuel samtale” med en mand, der så godt som sendte ham seksuelle fotos, og en 13-år-gammel dreng, der blev seksuelt misbrugt af 21 mænd gennem dating apps, herunder Grindr. Teenage dreng er nu en voksen og fortalte Sunday Times, at han var “hjernevasket” af hans misbrugere—hvoraf to var efter sigende lærere—og var i stand til at få adgang til programmet ved hjælp af en falsk fødselsdato.

Da 2015, der har været undersøgelser i over 30 sager, hvor et barn voldtægt i Storbritannien, hvor ofrene var i stand til at omgå alder på dating apps, i henhold til de dokumenter, der er opnået. De registreringer, der efter sigende vist, at der har været 60 sager på toppen af, at der involverer seksuel udnyttelse af børn på online dating-tjenester.

“Jeg vil skrive til disse virksomheder spørger, hvad de foranstaltninger, der er indført for at beskytte børn mod overgreb, herunder at dokumentere deres alder,” Jeremy Wright, en engelsk Konservative politiker og Kultur Sekretær, fortalte Sunday Times. “Hvis jeg ikke er tilfreds med deres svar, forbeholder jeg mig ret til at tage yderligere skridt.”

Både Svamp og Grindr kun tillade, at brugere, der er 18 år gamle eller ældre. Blår ‘ s Retningslinjer for Fællesskabet, ikke engang tillade fotos af uledsagede mindreårige, hvilket betyder, hvis du ønsker at inkludere et billede af dit barn, er du nødt til at være med på billedet. “Hvis du ser en profil, der indeholder en uledsaget mindreårig, tilskynder til skade for den mindreårige, eller forestiller en mindreårig i en seksuel eller suggestive måde, skal du straks anmelde det,” retningslinjer online. Grindr også anfører i sin Privacy Policy, som brugerne skal kontakte selskabet, hvis de ved, et barn eller en mindreårig har delt oplysninger om appen.

Blår talsmand fortalte Gizmodo i en e-mail, at virksomheden bruger “et netværk af branchens førende automatiseret og manuel moderation og review-værktøjer, systemer og processer – og bruger millioner af dollars hvert år, for at forebygge, overvåge og fjerne mindreårige og andre upassende opførsel fra vores app.” De sagde, at de automatiserede værktøjer til at scanne brugerprofiler for “røde flag, sprog og billeder”, og de bemærkede, at selskabet også manuelt anmeldelser “mistænkelige profiler, aktivitet og bruger genereret rapporter,” samt blokke “e-mail-adresser, telefonnumre og andre identifikatorer, der er forbundet med mindreårige brugere, der forsøger at omgå disse begrænsninger.”

“Den nederste linje er dette: vi er konsekvent at evaluere og forbedre vores processer for at forhindre mindreårige i at få adgang til, og vil altid arbejde med retshåndhævende myndigheder, hvor det er muligt, for at beskytte vores brugere,” talsmand sagde. “Vi ønsker ikke, at mindreårige på Svamp. Perioden.”

Grindr, der sendes over følgende erklæring til Gizmodo:

“Vi er ked af at lære af disse rapporter. Grindr er forpligtet til at skabe et trygt og sikkert miljø for at hjælpe vores community tilslutte og trives, og en konto for seksuelt misbrug eller anden ulovlig adfærd er bekymrende at usa såvel som en klar overtrædelse af vores servicevilkår. Vi opfordrer brugere til at rapportere upassende eller ulovlig adfærd, enten i app-eller direkte via e-mail til legal@grindr.com. Hertil kommer, at vores team arbejder konstant på at forbedre vores digitale og menneskelige screening værktøjer til at forebygge og fjerne upassende for mindreårige brug af vores app.”

Automatiseret detektering værktøjer, manuel moderation, og bruger-genererede rapporter, der kan sætte dating-tjenester til med tilbagevirkende kraft at overvåge og tage ned alle profiler, der synes at krænke deres alder krav, men disse processer ikke forhindre mindreårige i at lyve om deres fødselsdato og brug af apps. Alder verifikation proces til disse programmer, som de fleste internet-tjenester, bygger på ære systemet. Det er uklart, om dating apps, såsom Grindr og Blår nogensinde vil kræve, at brugerne til at give mere konkrete beviser på deres alder, men som Wright ‘ s kommentar ovenfor antyder, hvis de ikke gør det, lovgiverne kan tvinge deres hånd.

[Gange]

Dele Denne Historie