Amazon Eet Eero

28

Foto: Adam Clark Estes (Gizmodo)

Tot over een paar minuten geleden, Eero ‘ s mesh networking systeem was onze aanbeveling voor het vullen van een groot huis met een betrouwbare, snelle en makkelijk te gebruiken wifi. Maar nu dat Amazon heeft zojuist aangekondigd dat het verwerven van de vennootschap, is het misschien geen slecht idee om je wi-fi-upgrade plannen on hold totdat we zien wat Bezos in gedachten heeft voor uw draadloze netwerk.

Als onze huizen en de willekeurige gadgets van stroom blijven krijgen slimmer, er is een toenemende vraag op de draadloze netwerken die houdt alles wat verbinding heeft met het internet. Mesh networking is, tot nu toe, is het antwoord op het houden van de instroom van wifi-verbonden apparaten die draaien soepel en spelen lekker samen en Eero beter doet dan de meeste bij het houden van de router en de knooppunten eenvoudig in te stellen en te beheren, zoals we in onze review—zolang je het niet erg betalen van een premie voor de hardware.

Dus wat zal veranderen zodra Amazon ‘ s overname van Eero is afgerond? Er zijn, niet verrassend, op een paar details in Amazon ‘s officiële persbericht, afgezien van het wetboek van Ceo’ s en SVPs complimenteren elkaar. Zal Amazon handhaven van het merk, die is niet zo heel bekende naam als bedrijven als cisco of de D-Link zijn uitgegroeid tot, of zal Eero uiteindelijk lid worden van de Echo familie? Vragen Alexa om u te helpen eenvoudig verbinding maken met een nieuwe smart-apparaat met uw draadloze netwerk zou ongetwijfeld handig, maar zoals we onlangs ontdekt, het is maar moeilijk te blokkeren Amazone uit uw leven, dus wil je echt open wederom een grote deur voor de online retailer voor het invoeren van uw huis?

[Amazone]

Deel Dit Verhaal