GoFundMe Starter Kampagne for at Hjælpe de Offentlige ansatte, der Berøres af Trump ‘ s Lukning

33

Folk venter i linje på Chef Jose Andres’ Verden Central Køkken for gratis måltider til de arbejdstagere, der er foretaget af den regering lukning i Washington, onsdag, Jan. 16, og med 2019.Billede: Pablo Martinez Monsivais (AP)

Konfronteret med umulige omstændigheder tvunget af den længste lukning i USA ‘ s historie, hundredvis af de offentlige ansatte har henvendt sig til GoFundMe til at hjælpe med at betale for ting som medicin-og dagligvarer. Nu, GoFundMe har indledt sin egen relief fund for at hjælpe med at lette byrden for arbejdstagere uden at betale.

Virksomheden indgået et samarbejde med Deepak Chopra om kampagnen og fordeler midlerne til en række almennyttige organisationer aktivt arbejder for at dække federal arbejdstagernes grundlæggende behov, herunder #ChefsForFeds og de Nationale Ble Bank Netværk. GoFundMe administrerende DIREKTØR Rob Salomo, at yderligere organisationer vil blive tilføjet til listen af modtagere.

“I stedet for at engagere sig i ideologiske debatter, mens mennesker lider under den regering lukning, kunne vi alle hjælpe med kreative løsninger, men små til at hjælpe dem, der er ramt,” Chopra fortalte Gizmodo via e-mail. “Det er det mindste vi kan gøre.”

Kampagnen havde allerede nået næsten 90 procent af sine mål på $50.000, som søndag eftermiddag, med Chopra og GoFundMe at have doneret en kombineret $20.000 til kickstart kampagne. Ifølge GoFundMe kampagnens mål vil blive øget, når sine oprindelige mål er nået.

“Jeg ville ønske, at vi ikke er nødt til at starte en GoFundMe til at hjælpe føderale arbejdere,” sagde Salomo: “i en erklæring. “Desværre, vi gør. Og fordi vi lever i en ufuldkommen verden, har vi et simpelt valg: Vi kan føle sig hjælpeløs, mens tragedie, der udfolder sig, eller vi kan tage affære.”

Som lukning strækker sig i en måned, mere end 800.000 offentlige ansatte, der har været furloughed eller tvinges til at arbejde uden løn har taget desperate foranstaltninger til at sørge for sig selv og deres familier. I tillæg til et godt stykke over 1.000 personlige GoFundMe kampagner, der beder om hjælp, mens lukning presser på, Craigslist er også blevet oversvømmet med indlæg fra personer, der sælger deres ejendom for at få enderne til at mødes.

“Medarbejdere, der af den mest magtfulde nation i verden er tvunget til at arbejde uden løn og line op på ble eller fødevarer banker,” sagde Salomo:”. “Det giver ingen mening.”

Demokrater i løbet af weekenden skudt ned, hvad Præsident, Donald Trump, der præsenteres som et “kompromis” over hans krav om midler til sin grænse væggen, med Speaker Nancy Pelosi på lørdag tweeting: “Hvad er oprindelige i formandens forslag er ikke godt. Hvad der er godt i forslaget er ikke original.”

På søndag, Pelosi opfordrede Trumf at “re-open regeringen” efter hans timer lange Kvidre rant om de afviste forslag.

[Huffington Post]

Dele Denne Historie