Tusenvis av Mintes Frossen Kylling Nuggets Kan Inneholde Tre, Gluten selv Om

30

Foto: Dan Kitwood (Getty Images)

Noen mennesker er verdifulle kylling nugs kunne ha flere ingredienser enn de håpet på. På torsdag, Perdue Matvarer annonsert en frivillig tilbakekalling av nesten 70,000 pounds av sin frosne, gluten-fri nuggets, over bekymringer som de kan ha blitt forurenset med tre. Recall vil påvirke nuggets som selges over hele landet.

I henhold til U.S. Department of Agriculture ‘ s Food Safety and Inspection Service (FSIS), husker var bedt av tre kunder klager til Perdue Matvarer om å finne tre i deres nuggets. FSIS mottatt en lignende klage som godt. På dette punktet, men har byrået ikke mottatt noen bekreftede rapporter om skader fra å spise tre-laden nuggets.

Se opp for disse nugs i particularImage: Perdue Matvarer

Recall vil påvirke en batch av “SimplySmart Organics glutenfri Kylling Nugget Produkter”, produsert 25 oktober siste år. De har en utløpsdato på oktober 25, 2019, og UPC strekkode “72745-80656.” De kan også identifiseres ved etablering antall “P-33944” som ligger inne i USDA preg av kontroll.

“FSIS er bekymret for at enkelte produktet kan fryses og i forbrukernes frysere,” byrået sa i sin kunngjøring av tilbakekallingen. “Forbrukere som har kjøpt disse produktene er oppfordret til ikke å konsumere dem. Disse produktene skal kastes eller returneres til utsalgsstedet.”

Kunngjøringen av et tilbakekall av USDA kan virke uvanlig, gitt den pågående delvis nedleggelse av regjeringen. Men mens mange av enhetens funksjoner har blitt lukket, inkludert vedlikehold av USDA nettside, det er fortsatt prioriterte områder som blir holdt åpne, inkludert mat inspeksjoner av kjøtt og fjærfe og husker kunngjøringer. Food and Drug Administration har på samme måte gjenopptatt inspeksjoner av høy-risiko matvarer som myke oster og enkelte sjømat produkter denne uken, etter at det hadde i utgangspunktet stenge alle rutine mat inspeksjoner.

Som nødvendigvis ikke bety beskyttelse av maten vår er i fin form, tankene. FDA har ansvaret for å regulere rundt 80 prosent av landets matforsyning, og høy-risiko matvarer utgjør en tredjedel av alle inspeksjoner utført av byrået. Mange av arbeiderne som har blitt beholdt eller brakt tilbake av FDA og USDA er også jobbe uten lønn.

Deler Denne Historien