Rusland vil skabe et rumskib Sojus for missioner til månen

34

Rusland vil skabe en modificeret version af rumfartøjer “Soyuz-MS”, som vil blive anvendt til missioner til månen. Chefen for Roscosmos, Dmitry Rogozin, i begyndelsen af januar sagde, at Amerikanske kolleger på NASA har spurgt en russisk side til at skabe ethvert skib, for missioner til Jordens satellit. Roskosmos har besluttet på design, ifølge RIA Novosti, men bar det vil være uden finansiel deltagelse af den Amerikanske side.

At brug af “Fagforeninger” for bemandede missioner til månen, indtil den nye plads skib “Føderation”, den russiske leder af statens Selskab rapporterede sidste sommer.

I et interview med den Rossiya24 TV-kanal, Rogozin sagde, at Roscosmos har truffet en endelig beslutning om at gendanne den til månen.

“I 2021, vil vi sende det første rumfartøj til månen. Følgende køretøjer — “Luna-25”, “Luna-26”, “Luna-27″ — fly, henholdsvis i 23-25 år. Især dette vil være udvikling af teknologier til landing og afgang fra månens overflade”, — sagde lederen af “Roskosmos”.

Ifølge RIA Novosti nyhedsbureau information, at skabe en “lunar” versioner af “Unionen” vil kræve en hel vifte af arbejde. Så, du nødt til at udvikle en ny øverste trin, i stand til at sende et nyt skib til månen. Det vil også kræve etablering af en ny termisk beskyttelse af enheden. Uden det, vil maskinen ikke være i stand til at gå tilbage i jordens atmosfære, langsommere fra det andet kosmiske hastighed (11.2 km per sekund). Bliver nødt til at re-arbejde elektronik og strømforsyning af køretøjet, kommunikation, systemer og life-support systemer. Det er også planlagt installation af stjernede sensorer, systemer, manuel kontrol, fordampning system, ekstra motorer og ilt-tanke.

Ifølge de foreløbige skøn, annonceret endnu et år 2017 gælder det, at udgifterne til ændring af “Union” under månens program kunne nå $ 500 millioner. Men derefter var det kun omkring udarbejdelsen af apparater til den nærmeste af satellitten, men ikke om hans landing på overfladen.

Ifølge tidligere data for TASS Agency refererer til en kilde i den raket og rum industrien, Roskosmos, og RSC Energia har allerede undersøgt begrebet et nyt transport system for bemandede missioner til i kredsløb om månen. Skibet er planlagt til at sende satellit-med den bane af ISS. Det vil bestå af en speciel version af rumfartøjer “Soyuz MS” og de øverste trin.

Der vil nå månen først? Rusland, USA og Kina, der husker, for nylig annoncerede sine planer for udviklingen af satellitten. Del din mening i vores Telegram chat.