Wacom Viste Mig den Første Gode Grund til at Købe den Magiske Spring Hype

29

Foto: Andrew Liszewski (Gizmodo)

Inden for så forskellige områder som video spil udvikling, visuelle effekter, og industriel design alle er afhængige af 3D-software, men de værktøjer, der anvendes til at gøre det, forbliver solidt fast i to dimensioner. I de sidste par år, Magic Spring ‘ s mixed reality briller er blevet udråbt som det manglende led mellem den digitale 3D verden og den virkelige, vi lever i, men det er Wacom, der arbejde på at dreje hardware til en næste generation af kreative værktøj, og ikke blot en dyr måde at spille spil.

Udvikling af 3D-indhold ved hjælp af to-dimensionelle redskaber er langt fra en umulig udfordring. Vi har haft 3D-animationer går tilbage til så langt som i 1972, når Pixar ‘ s Ed Catmull skabt en rå 3D wireframe hånd, hvad er der nu anses for gamle computer-teknologi. Kunstnere og designere har lige nødt til at lære at gøre med de begrænsninger af de tilgængelige værktøjer, når du bruger computere til at skabe 3D-indhold—eller finde en mindre-end-ideal kompromiser til deres workflow.

For eksempel, de fleste af design-processen for en ny bil er færdig med komplekse 3D-modellering software, der giver de køretøjer, der kan vises og manipuleres fra enhver vinkel, men det hele sker på en to-dimensionel computer skærm. Før en ny bil, der faktisk går i produktion, bilproducenter vil stadig producere fysiske prototyper til at visualisere sit design i det virkelige liv, 3D-verden, vi alle er bekendt med. Visuelle effekter studios arbejder på at bringe 3D-figurer til det store lærred vil ofte gøre det samme; at skabe fysiske statuer og foreloebige skitser af en fiktiv CG karakter, der gør det lettere for menneskelige øjne for undersøgelse og kritik, dens design end med den digitale version, der kun er placeret på en flad skærm. Selv med moderne innovationer, som 3D-print, at fremstille dem i den virkelige verden prototyper er ikke hurtig, og det absolut ikke er billige.

Dette er, hvor Wacom føles det Magiske Spring hardware, som mange har eyed skeptisk efter afbrænding gennem milliarder af dollars i løbet af sine mange års udvikling, kunne være en virkelig nyttigt arbejdsredskab i design området. I de sidste par år, de to virksomheder har arbejdet sammen om at give Wacom ‘ s industri-standard tegning tabletter, der kan bruges til at oprette og navigere 3D-indhold i Magic Spring er simuleret, men overraskende overbevisende, 3D-miljø.

CG model: Jeff Smith, AutodeskPhoto: Wacom

På CES i år, Wacom gav mig chancen til at spænde på et flyvende Spring headset og afprøve Spacebridge, som er den bag-the-scenes-software virksomheden har udviklet, der giver mulighed for en 2D-tablet til at manipulere 3D-objekter og arbejdsområder.

Der var helt sikkert en indlæringskurve, der er involveret, dels fordi det var første gang, jeg har prøvet den Magiske Spring hardware, men også fordi Wacom ‘ s software er kun lige trådt beta fase af sin udvikling. Men der har forladt sig på en Wacom tablet hver dag siden så langt tilbage som i 2002, er det ikke føles som om, at jeg var nødt til at lære at ride en cykel igen. Der er bestemt ingen mangel på tryllestave, joysticks, og controllere, der kan bruges med VR og HR. headsets, men Wacom har gjort et solidt stykke arbejde på at gøre en stylus-drevet to-dimensionelle tablet—som utallige designere og kunstnere, der allerede er fortrolige med—føle sig som en behagelig måde at arbejde og være produktive i 3D.

Den enkle demo, jeg prøvede, der er involveret i en 3D-model af en sko, som viste sig at hænge i luften lige foran mine øjne, gennem den Magiske Spring headset. Ved hjælp af en Wacom tablet og pen, jeg kunne flytte, forstørre og dreje sko; og selv doodle over det hele. Det er en oplagt og enkel demonstration af teknologien Wacom har udviklet i samarbejde med Magic Spring, men en der også tips til, hvordan blandet virkeligheden kan blive et afgørende værktøj til 3D-indhold skabere.

Virtual reality systemer som Oculus Rift kan helt sikkert give brugeren en fornemmelse af skalaen, kræver en person til fysisk at se op for at tage i de tårnhøje måske af en virtuel dinosaur, for eksempel. Men mixed reality, der giver brugeren mulighed for at se 3D-kreationer i den virkelige verden rundt omkring dem, gør det lettere for den menneskelige hjerne til at præcist at måle dens størrelse og omfang. Det er især vigtigt for brancher som industriel design, hvor et 3D-objekt i sidste ende vil blive forvandlet til et reelt produkt, som folk fysisk kan interagere med. En designer vil ikke kun være i stand til at visualisere det i tre dimensioner, gennem de Magiske Spring hardware, men de kan også gå rundt i det, og selv sammenligne det med andre real-life produkter, eller tidligere udgaver af den samme ting. En Apple-designer kunne holde iPhone XS i den ene hånd, og en virtuel udgave af den næste iPhone i den anden.

Wacom også ser den Magiske Spring headset som er et fantastisk værktøj til kreativ sparring og feedback, som flere mennesker kan udforske, studere, og endda ændre et 3D objekt på samme tid. Men de behøver ikke nødvendigvis er alle nødt til at være i samme rum eller endda den samme by. Forestil dig en skuespiller, at være i stand til at næsten prøve på et kostume, før de rekvisitter afdeling på et studie i et andet land bliver et digitalt koncept design til en real-verden outfit.

Der har været en masse diskussion om, hvordan den Magiske Spring hardware kan i sidste ende være brugt, men ikke skal-have-applikationer til at retfærdiggøre den massive hype bag produktet endnu. Uddannelse og spil er indlysende bruger, men headsets er dyrt og vil være i for ganske et stykke tid. Det gør det svært at retfærdiggøre Spring Magic som et stykke legetøj, men sætte det i hænderne på en 3D-designer, og pludselig $2,000+ er et godt køb, når headsettet radikalt ændrer og effektiviserer en dyr arbejdsproces.

Følge med i alle vores CES 2019 dækning her.

Dele Denne Historie