Nystartede virksomheder om udvinding af mineraler på asteroider begyndte at lukke en efter en

27

Hvis du, som os, så udviklingen af minedrift på asteroider, den næste nyhed, som du tydeligvis ikke vil være glad. For de sidste to måneder, den Amerikanske rumfartsorganisation opstart har officielt opgivet denne idé og til sidst blev absorberet af en større virksomhed, i henhold til portalen Plads Anmeldelse. Husk på, at i November sidste år, den første ændring i retning af at arbejde, sagde firma Planetary Resources. Nu lukningen og fusion med en større virksomhed, der opererer i en tilstødende sektor, sagde Deep Space Industries.

De sidste ti år, ildsjæle, iværksættere og offentlige embedsmænd er aktivt diskuterer perspektiver for kommercielle rum for udvikling og i særdeleshed spørgsmålet om minedrift på asteroider, månen og andre planeter i solsystemet. En af pionererne inden for dette område blev to amerikanske start — up Planetary Resources og Deep Space Industries, meddelte ønske om at gennemføre disse ideer tilbage i 2012 og 2013.

I de seneste år, ingeniører Planetary Resources var i stand til at lancere flere sonder, hvor der blev arbejdet ud af den teknologi, der kræves for at finde, fange og udvinding af ressourcer på asteroider. Virksomheder har endda formået at tiltrække sig opmærksomhed af en af Staterne. Sådanne projekter er interesseret i Luxembourg, der selv har indgået en aftale med Deep Space Industries og har afsat midler til udviklingen af tip-lønmodtagere Xplore sidstnævnte, og underskrevet et Memorandum of samarbejde med nogle andre lignende opstarter.

Space Anmeldelse bemærker, at på trods af stor interesse fra offentligheden, både virksomheder, der i sidste ende er i stand til at tiltrække seriøse investeringer, der ville give dem mulighed for at bevæge sig fremad i udviklingen af denne sektor. Manglende midler har forsinket gennemførelsen af planer og massefyringer af medarbejdere. Se på dette billede, i sidste ende, den Luxembourgske regering afviste at fortsætte samarbejdet. Om det var den sidste ting, som ikke indberettes, men den slag for både virksomheder, tilsyneladende, var meget alvorlig.

I den ende, som nævnt, både “ændret den vektor i udvikling” og blev absorberet af to større virksomheder — Bradford Plads og ConsenSys. Det er interessant, for det andet generelt ikke involveret i rummet sektor (og, sandsynligvis, ikke har planer), og arbejder på marked af cryptocurrency transaktioner. Den første er baseret i Europa, og som er involveret i udvikling af motorer til mikro-satellitter og andre rumfartøjer.

Om sammenlægningen af Deep Space Industries med Bradford Plads blev annonceret i begyndelsen af januar:

“Vi tror virkelig på udvikling af ressourcer til forskning af solsystemet og ville gerne blive en af dem, der ville være villig til at gøre det. På den anden side, at opnå denne drøm kræver en mere trinvis og metodisk tilgang. Vi kom til den konklusion, at det er nødt til at løse en masse flere problemer, end det oprindeligt var forventet,” kommenterede køb af DSI CEO Bradford Plads Ian, Fichtenbaum.

Fichtenbaum bemærkes, at køb af DSI vil hjælpe virksomheden med at trænge ind på det AMERIKANSKE marked og øge produktsortimentet, at det giver både det offentlige og private rum-selskaber rundt om i verden. Lederen af Bradford Plads fremhæver, at der er mange lovende projekter, som blev udviklet i DSI, vil fortsætte med at udvikle sig inde i Bradford Plads. Det er for eksempel, om motoren. på det unikke vand, brændstoffer samt den sonde, Xplorer. Men, nu er den udvikling vil blive dirigeret ikke på udforskning af asteroider og deres mineraler, og etablering af satellitter til nær-jords-plads.

Det ser ud til, at sprængningen af en anden boble. Eller bare tanken om minedrift på asteroider kom tidligt? Hvad synes du? Kan dele tanker ikke kun i kommentarer, men i vores Telegram chat.