Marriott Gezichten Enorme Class Action-Rechtszaak Over Hotel Schending Van De Beveiliging

29

Foto: Getty / Scott Olsen

Marriott ‘ s werelds grootste hotelketen operator, werd geslagen met een class-action rechtszaak over de inbreuk op de gegevensbeveiliging nu zeide: om de invloed op ruim 300 miljoen mensen. De rechtszaak, aangespannen door meer dan 150 verleden de gasten van het hotel, volgens Vox, is ten minste de tweede aan de oppervlakte omdat de overtreding werd bekendgemaakt in eind November.

Gearchiveerd in Maryland federale rechtbank op 9 januari, het enorme pak bevat eisers in tientallen staten waar hij beweert wetten werden overtreden. Het beschuldigd Marriott is van betrokkenheid bij ‘ misleidende, gewetenloos, en aanzienlijk schadelijke praktijken.” Naast het zoeken naar compenserende schadevergoeding en andere vormen van hulpverlening nodig geacht door het hof, de pak wil een voorlopige voorziening te verbieden Marriott uit “verder te gaan” in “onrechtmatige handelingen, nalatigheden en praktijken…”

De eisers zijn vertegenwoordigd door vijf advocatenkantoren: DiCello Levitt & Casey LLC; Hausfeld LLP; Cohen Milstein Verkopers & Tol BVBA; Cohen & Gresser programma een leven lang leren; en Kramon & Graham PA.

Gizmodo heeft bereikt Marriott voor commentaar op de rechtszaak en zal updaten als we horen terug.

In de meest recente update op 4 januari Marriott International zei dat de persoonlijke informatie van minder dan 383 miljoen voormalige gasten kunnen benaderd worden zonder toestemming. Het bedrijf heeft nog geen bijzonderheden geven over de oorzaak van de breuk, maar het zei zo ‘ n beetje 345,000 lopende betaling van de kaarten die zijn opgeslagen in de database kan ook worden aangetast. De eerste inbraak is naar verluidt terug naar 2014.

De schending van het Marriott ‘ s Starwood reservering systeem is één van de grootste in de recente geschiedenis, dat het potentieel van de dwerggroei 2017 Equifax incident door meer dan honderd miljoen slachtoffers. De hotel keten heeft meer dan 6,700 eigenschappen in bijna 130 landen en gebieden, volgens het bedrijf.

Marriott ‘ s van de bekendmaking, zoals gebruikelijk na een overtreding van deze omvang, geleid tot hernieuwde oproepen voor de wetgevers van Washington op de behoefte aan een nationale gegevens, privacy recht, iets wat Democraten hebben gezegd is een topprioriteit in 2019 volgende partij de overname van het Huis van Afgevaardigden.

Marriott werd eerder aangeklaagd in Maryland door een aparte wet bedrijf, Morgan & Morgan, eind November. John Yanchunis, een advocaat voor de onderneming, vertelde Gizmodo het was zowel “schokkende en gruwelijke” dat het duurde jaren voor het bedrijf op te sporen van de strijd.

“Grote, geavanceerde bedrijven zoals Marriott zijn niet blind voor de risico’ s van cybercriminelen, die voortdurend probeert te infiltreren in bedrijven die gevoelige informatie van de consument,” zei hij.

Deel Dit Verhaal